Estijoje suimtas kyšio ėmimu įtartas Tartu vicemeras

  • Teksto dydis:

Estijos policija antradienį sulaikė Kajarą Lemberą, kuris yra antrojo pagal dydį Estijos miesto Tartu vicemeras; jis įtariamas ėmęs kyšius.

Pietų Estijos prokuratūros atstovai sakė naujienų agentūrai BNS, kad kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė K.Lemberą, kaip įtariamąjį pakartotinai ėmus kyšį. Jis buvo sulaikomas dviem paroms, bet anot prokuratūros, reikalauti jo arešto pagrindo nėra.

„Kaip įtariama, vicemeras veikė ne miesto labui, o savo paties interesams ir kyšio davėjo interesams; pastarasis taip pat sulaikytas kaip įtariamasis“, – sakė prokuroras Marekas Vahingas.

„Surinkti duomenys rodo, kad kyšiai buvo imami kelis kartus per ilgesnį laikotarpį“, – sakė Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus vadovas Janekas Maasikas (Janekas Masikas)..



NAUJAUSI KOMENTARAI

jetau

jetau portretas
o aš galvojau kad suėmė Andriu Kairi-mūsų RAAD direktorių.Toks panašus..Dabar žiūriu-ogi ne:(Be reikalo iš anksto apsidžiaugiau:( ir jau ruošiausi girti teisėsaugą

Kukis

Kukis portretas
Valdininkams, politikams, kurie eme kysius ar kitaip kiso savo purvinus nagus i valstybes, o tai reiskia mokesciu moketoju turta, turetu buti taikoma auksciausia bausme su turto konfiskavimu. Tik taip uzbaigtume su tokiais gyvuliais.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių