Fantastiška naujiena: „Norwegian“ skraidins į JAV už 69 eurus!

  • Teksto dydis:

Norvegijos pigių skrydžių bendrovė „Norwegian“ šią vasarą pradės vykdyti keleivius skraidinti į Jungtines Valstijas vos už 69 eurus. Būtent nuo tiek kainuoja bilietas į vieną pusę.

Kiekvieną savaitę bus vykdomi 38 skrydžiai iš penkių Didžiosios Britanijos ir Airijos miestų, sakoma Norvegijos kompanijos pranešime spaudai. Keleiviai bus skraidinami į tris Amerikos oro uostus, esančius netoli Niujorko (Stiuarto tarptautinį oro uostą) ir Bostono (Bredlio tarptautinį oro uostą ir T.F. Grino oro uostą).

Nuo birželio 15 d. „Norwegian“ skraidins keleivius iš Edinburgo į tris minėtus oro uostus. Be to, nuo liepos 1 d. iš Belfasto, Dublino ir Šenono bus skraidinama į Stiuarto ir T. F. Grino oro uostus, o iš Korko – į T. F. Grino oro uostą.

Šiais maršrutais keleivius skraidins orlaiviai „Boeing 737 MAX“.

„Norwegian“ jau skraidina į aštuonis JAV miestus iš Londono Getviko oro uosto.

„Norwegian“ – trečia pagal dydį pigių skrydžių bendrovė Europoje, kasmet skraidinanti maždaug 30 mln. keleivių į daugiau nei 140 miestų.

Skraidinti į Šiaurės Ameriką bendrovę pradėjo 2014 metais ir yra vienas iš aktyviausių žaidėjų transatlantinių skrydžių srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zzz

zzz portretas
Nekazka. Dar iki UK ar IE skrydis kainuos. Ka tik uzsiskiau bilietus i JFK is Vilniaus su Lufthansa persedimas Frankfurte. Kainavo 270. Bet skrendi is Vilniaus, su normaliais lektuvais (787 per bala). Atskraidina i normalu oro uosta, sutaupai ir laiko ir pinigu transportui (ten vietos taksistai ne mazesni plesikai nei pas mus)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių