Filipinų lyderis apžiūrėjo rusų karo laivą

  • Teksto dydis:

Filipinų prezidentas Rodrigo Duterte (Rodrigas Dutertė) penktadienį apsilankė viename iš dviejų į Manilą atplaukusių Rusijos karo laivų.

Pernai išrinktas R.Duterte savo šalies užsienio politiką stengėsi kreipti nuo ilgamečių sąjungininkių – Jungtinių Valstijų – link Rusijos. Prezidento vizitas Rusijos karo laive dar kartą pademonstravo, kad jo santykiai su Maskva šiltėja.

R.Duterte kartu su keliais vyriausybės pareigūnais apžiūrėjo kovos su povandeniniais laivais laivą „Admiral Tribuc“, kurį jiems aprodė Rusijos Ramiojo vandenyno laivyno vado pavaduotojas kontradmirolas Eduardas Michailovas ir Rusijos ambasadorius Igoris Chovajevas.

Vienu metu R.Duterte ant laivo denio iškėlė į orą kumštį.

Rusija sakė, kad norėtų surengti bendras karinių jūrų pajėgų pratybas su Filipinais, o „Admiral Tribuc“ ir jį lydintis tanklaivis „Boris Butoma“ aplaukė į Manila su penkių dienų draugystės vizitu.

Filipiniečiams buvo leista pasižvalgyti po šiuos didžiulius laivus, o Rusijos jūrų pėstininkai surengė pasirodymą, per kurį demonstravo savo kovinius įgūdžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Kilas

Kilas portretas
Kremliaus iskrypeliai tik tokius "draugelius" beturi... :D

Anonimas

Anonimas portretas
taip tikri čia jureiviai ir tikri kareiviai,o lietuviški,kaip ir nato pindosai
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių