J. Kerry perspėja Rusiją dėl galimų naujų sankcijų

  • Teksto dydis:

JAV valstybės sekretorius Johnas Kerry (Džonas Keris) pasakė, kad Rusijos, Jungtinių Valstijų, Europos Sąjungos ir Ukrainos diplomatai susitarė dėl virtinės veiksmų, kurie deeskaluotų smurtą neramumų apimtoje Ukrainoje.

Pasidžiaugęs, kad buvo „per dieną gerai padirbėta“, J.Kerry pažymėjo, jog „žodžiai popieriuje“ mažai ką tereikš, jeigu nebus visų šalių veiksmų padėčiai nuraminti šioje posovietinėje valstybėje.

Per spaudos konferenciją J.Kerry pasakė, kad „mes visiškai gerbiame rusus“, jog jie rimtai siekia mažinti įtampą, ir palinkėjo, kad „tokių incidentų daugiau neturi būti“.

Vis dėlto JAV valstybės sekretorius dar pridūrė, kad savo kolegą Sergejų Lavrovą perspėjęs – jeigu nebus pažangos, „mes neturėsime kito pasirinkimo, tik skelbti“ griežtesnes sankcijas Rusijai



NAUJAUSI KOMENTARAI

runkeliai

runkeliai portretas
nesustos kaltinti JAV ir ES, nes jiems primoka ruskių 5-ta kolona parazituojanti kaip Lietuvoje, taip ir Estijoje bei Latvijoje. Todėl spjaukime tiems ruskių draugams į akis ir gyvenkime savo gyvenimą. Svarbu atskirti, kokie rusai lojalūs Lietuvai, o kokie kenkėjai ir okupantų palikuonys.

pirmam

pirmam portretas
gal nereikia cia kaltinti JAV, kai tavo draugai ruskiai del visos sitos situacijos kalti, atsipeikek runkeli

Tautos išmintis sako:

Tautos išmintis sako: portretas
Šunys loja, o karavanas eina.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių