JAV senatorius J. McCainas dėkoja už paramą ir sako greitai pasveiksiąs

  • Teksto dydis:

JAV senatorius veteranas Johnas McCainas (Džonas Makeinas), kuriam buvo diagnozuotas smegenų vėžys, socialiniame tinkle „Twitter“ padėkojo už paramą ir pažadėjo greitai sugrįžti į darbą.

Tuo tarpu J.McCaino sąjungininkas Senate Lindsey Grahamas (Lindsis Graemas) teigė, kad jo draugo diagnozė buvo netikėta, tačiau respublikonas tikisi pasveikti.

L.Grahamas sakė, kad J.McCaino DNR nėra elemento „vargšas aš“. Ketvirtadienį jis sakė, kad jo bendražygis turėtų sugrįžti į Kapitolijų, kai tik bus „pasirengęs kovoti“.

Ši akistata su mirtimi J.McCaini ne pirma. Buvusio JAV karinio laivyno piloto lėktuvas, 1967 metais per Vietnamo karą atlikdamas bombardavimo misiją, buvo numuštas virš Hanojaus. Iššokęs su parašiutu jis buvo sunkiai sužeistas ir per penkerius su puse metų, būdamas karo belaisviu Vietname, patyrė kankinimų.

„Kai kas mano, kad Johnas niekada nebijojo savo mirties“, – teigė L.Grahamas. Jis pasakojo kalbėjęsis su J.McCainu trečiadienio vakarą. Senatorius sveiksta savo namuose Arizonoje.

80 metų senatoriui praėjusią savaitę buvo atlikta operacija kraujo krešuliui virš kairės akies pašalinti. Tyrimai „parodė, kad su šiuo kraujo krešuliu buvo susijęs pirminis smegenų auglys, vadinamas glioblastoma“, sakoma Mayo (Majo) klinikos Finikse, kur buvo atlikta operacija, pareiškime, kurį paskelbė J.McCaino biuras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Jankiu nieksas

>Jankiu nieksas portretas
Jo,butu gyvenia vietnamcai prie amerikono ir vargo nematytu.Rusu ginklai ir palaikymas atnese vietnamui skurda,kap ir visom kitom salim apniktom raudonuju uteliu.:)Kartais Lietuvos pasienieciai pagauna automobiliuose susisukusius po sedynem palindusius vietnamiecius,begancius is savo salies i ta ''blogaji' vakaru pasauli,bet ne i rusija,pas savo draugus kazkodeltai.:)

As

As portretas
Jei visi tokie būtų....ateitu galas putino išpęroms....pagarba MACEINUI..

Jankių niekšas

Jankių niekšas portretas
Padla kuris turi Vietnamo karo traumą po kurios niekaip negali atsigauti. Ilgai šis žmogėnas nepamirš rusų ginklus kuriai buvo sunaikintas jo lėktuvas bei kalėji Vietnamo keleime.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių