Kremlius: kvaila teigti, kad D. Trumpas yra rusų agentas

  • Teksto dydis:

Kremliaus patarėjas užsienio reikalų klausimais trečiadienį pareiškė, kad absurdiška yra teigti, jog JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) veikė kaip rusų agentas, vis labiau augant kontroversijai dėl jo įtariamų ryšių su Maskva.

„Kam komentuoti kažką kvaila? Kaip gali JAV prezidentas būti kitos šalies agentas?“ – per spaudos konferenciją Maskvoje pareiškė Rusijos lyderio Vladimiro Putino patarėjas Jurijus Ušakovas.

Pasak jo, Rusijos ir JAV santykiai pasiekė „žemiausią ribą“, ir „nieko neįvyko, kad jie vystytųsi“.

Pats D. Trumpas pirmadienį patikino „niekada nedirbęs Rusijai“ ir pareiškė žurnalistams: „Gėda, kad jūs net užduodate tą klausimą.“

Baltųjų rūmų vadovas komentavo laikraščio „The New York Times“ pranešimą, kad Federalinis tyrimų biuras (FTB) pradėjo tirti, ar D. Trumpas veikia kaip Rusijos agentas nuo to laiko, kai tapo prezidentu.

Be to, kaip pranešė leidinys, D. Trumpas deda neįprastas pastangas, kad nuslėptų savo pokalbių su V. Putinu detales.

Tokios sensacingos žinios nuskambėjo specialiajam prokurorui Robertui Muelleriui (Robertui Miuleriui) vykdant plataus masto tyrimą dėl įtariamo Rusijos kišimosi į 2016 JAV prezidento rinkimus bei galimo D. Trumpo rinkimų štabo susimokymo su Maskva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sunku ne susigundint !.

Sunku ne susigundint !. portretas
O kas paneigs kad Putinas ne pažadėjo Trumpui už paklusnumą,padariti jį Amerikos "diktatoriumi"?.

Piskovas

Piskovas portretas
Tikrai kvaila teigti,kad jis rusu agentas,jis tiesiog naudingas idiotas,imerkes savo pinigus i kremliaus mafijos valdoma bizni.

ar

ar portretas
Argi kas tvirtina, kad Trumpas rusu agentas? Kam apsimesti durneliais
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių