Latvija priims pabėgėlių, bet ne tiek, kiek Libanas, Jungtinė Karalystė ar Vokietija

  • Teksto dydis:

Latvija tikrai priims pabėgėlių, bet ne tiek, kiek Libanas, Jungtinė Karalystė, Vokietija ar Švedija, pareiškė iš Libano kilęs latvių parlamentaras Hosamas Abu Meris, valdančiosios Vienybės partijos narys, interviu Latvijos visuomeninei televizijai trečiadienį.

Jis nemano, kad į Latvija atvyks socialinės pašalpos siekiančių žmonių iš Afrikos. Pasak jo, pabėgėliai šia šalimi pasinaudoja tranzitui toliau į Europą.

H.Abu Meris pabrėžė, kad reikia galvoti apie socialinį šių žmonių integravimą Latvijoje, kad ateityje jie taptų Latvijos patriotais.

Jis sakė Latvijoje atstovaująs Arabų organizacijai, vienijančiai apie 100 arabų, kurie visi mokėsi latvių kabos.

Be kita ko, H.Abu Meris pažymėjo, kad bus sunku susitarti su tautišku konservatyviuoju Nacionaliniu susivienijimu, kuris yra koalicijos partneris, dėl pabėgėlių priėmimo.

„Mes negalime pastatyti sienos aplink Latvija ir gyventi izoliuoti; mes esame Europos Sąjungos dalis“, – pabrėžė jis.

ES teisingumo ir vidaus reikalų ministrai yra priėmę sprendimą ES šalyse priimti 54 760 pabėgėlių. Latvija pasižadėjo savo noru priimti 250 pabėgėlių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAS PANEIGS?

KAS PANEIGS? portretas
DAR PAPILDOMA NAŠTA LIETUVOS MOKESČIŲ MOKĖTOJAMS TIE PABĖGĖLIAI, REIKĖS APRŪPINTI DARBU , SKIRTI BUTUS, O ES SKIRS TIK VIENKARTINĘ 6 TŪKSTANČIUS EURŲ PAŠALPĄ, O APIE PASEKMES ATEITYJE TURĖS PRISIIMTI VALSTYBĖS, KURIOS BUVO PRIVERSTOS PRISIIMTI TUOS PABĖGELIUS. KODĖL ES NESIIMA JOKIŲ PRIEMONIŲ PRIEŠ TOKĮ BIZNĮ SU PABĖGELIAIS? KAM TAI NAUDINGA? PAGAL KOKĮ IR KIENO PLANĄ VISĄ TAI VYKDOMA?

USA

USA portretas
tesiasi šalių naikinimas , žmonės emigruoja , o čia sukelia svetimtaučius kad jie išnaikintu šalis .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių