M. Trump grasina kelti bylą „People“ žurnalui

  • Teksto dydis:

Potenciali JAV pirmoji ponia Melania Trump (Melanija Tramp) ketvirtadienį vakare pagrasino žurnalui „People“ ir buvusiai reporterei teisiniais veiksmais dėl „klaidingų ir visiškai beletrizuotų“ pareiškimų. 

Ponia įsiuto dėl reporterės pareiškimo, kad dabartinis respublikonų kandidatas į prezidento postą Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) per interviu 2005 metais ją prievarta bučiavo.

Natasha Stoynoff (Nataša Stoinof) „Twitter“ žinutėje pacitavo savo advokato laišką, kuriame reikalaujama „atšaukimo ir atsiprašymo matomoje vietoje“ dėl tam tikrų pareiškimų straipsnyje ir grasinama, kad priešingu atveju Melania „svarstys savo teisines galimybes“.

„Tikrieji faktai yra šie: ponia Trump nesusidūrė su ponia Stoynoff gatvėje ir niekada su ja nesikalbėjo, – rašė advokatas Charlesas Harderis (Čarlzas Harderis). – Jos nėra draugės ir niekada nebuvo. Jos net nebendravo draugiškai.“

Jo advokatų kontora paprašė „People“ ir N. Stoynoff per 24 val. patvirtinti, kad patenkins reikalavimus.

Laiške neginčijami N. Stoynoff teiginiai, kad D.Trumpas 2005 metais prievarta bučiavo ją per interviu rengiant straipsnį apie jo vestuvių metines. Trečioji jo žmona Melania tuo metu laukėsi.

„Aš apsisukau ir po kelių sekundžių jis jau spaudė mane prie sienos ir grūdo liežuvį man į gerklę“, – sakė N. Stoynoff.

Pats kandidatas į prezidentus tai kategoriškai neigė. Ketvirtadienį per mitingą Vest Palm Biče jis sakė: „Šie pikti pareiškimai apie mane, apie mano nederamą elgesį su moterimis yra visiškai ir absoliučiai neteisingi.“

Mažiausiai šešios moterys yra apkaltinusios Niujorko magnatą lytiniu priekabiavimu. Jų pasakojimus paskelbė dienraštis „The New York Times“, televizija NBC, „People“ ir kitos žiniasklaidos priemonės –  po to, kai D.Trumpas per sekmadienio debatus su demokratų kandidate Hillary Clinton (Hilari Klinton) tvirtino, kad niekada nėra seksualiai užpuolęs jokios moters.

Kandidatas sakė, kad jo advokatai paduos į teismą „The New York Times“, jeigu laikraštis neatšauks savo straipsnio, kuriame cituojamos dvi moterys, pasakojusios, kaip D.Trumpas jas grabinėjo ir prievarta bučiavo.

Straipsnyje „People“ sakoma, kad N. Stoynoff prašė leidinio nebeskirti temų apie D. Trumpą, bet vėliau Niujorko gatvėje susidūrė su nekilnojamojo turto magnato žmona.

„Tą žiemą faktiškai atsitrenkiau į Melanią 5-ojoje aveniu, priešais (dangoraižį) „Trump Tower“, kai ji ėjo į pastatą nešdama mažylį Barroną (Baroną)“, – sakė N. Stoynoff, turėdama omenyje D. Trumpo sūnų.

„Natasha, kodėl mes jūsų nebematome?“ – paklausė (Melania Trump) ir mane apkabino. Tylėjau ir šypsojausi – pasakiau, kad pasiilgau jos, ir paspaudžiau mažojo Barrono pėdutę“, – rašė reporterė.

Melanios advokatas Ch. Harderis taip pat atstovavo buvusiam imtynininkui Hulkui Hoganui (Halkui Hoganui), kai šis sėkmingai bylinėjosi su pramogų pasaulio naujienų svetaine „Gawker Media“. Bylos prisiekusieji priteisė 140 mln. dolerių (127 mln. eurų) už sekso įrašo, kuriame matyti H. Hoganas ir draugo žmona, paviešinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių