M. Trump televizoriuje įjungtas CNN kanalas sukėlė prezidento pasipiktinimą

Pranešama, kad JAV prezidentas Donaldas Trumpas „įniršo“ ant savo darbuotojų, kai pamatė, jog jo žmonos Melanijos televizorius prezidentiniame lėktuve „Air Force One“ rodo CNN, o ne jo pamėgtą „Fox News“ kanalą, informavo dienraštis „The New York Times“.

JAV pirmosios ponios biuras atmetė pranešimus, kad D. Trumpas supyko, jog per jųdviejų su žmona kelionę į Europą prezidentiniu lėktuvu Melanijos televizoriuje iš anksto buvo nustatytas ne „Fox News“, o CNN.

Remiantis „The New York Times“ pranešimu, prezidentas „įniršo“ ant savo pavaldinių, kad šie pažeidė taisyklę, numatančią, jog visos kelionės „Air Force One“ turi prasidėti televizoriuose nustačius „Fox News“ kanalą.

M. Trump atstovė Stephanie Grisham atmetė tokius pranešimus, teigdama, kad žurnalistai turėtų daugiau dėmesio skirti kitiems klausimams, pavyzdžiui, M. Trump palaikomoms iniciatyvoms: kovai su patyčiomis arba informacijos apie kūdikius, gimusius su priklausomybe nuo narkotikų, sklaidai.

S. Grisham pridūrė, kad M. Trump gali žiūrėti „kurį tik nori kanalą“.

Yra žinoma, kad D. Trumpas – ištikimas „Fox News“ žiūrovas. Tuo metu CNN jis yra ne kartą išvadinęs melagingas naujienas skleidžiančiu kanalu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

politinis

politinis portretas
arogantiskas isterikas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių