Maskva žada priešintis JAV raketų dislokavimui Baltijos šalyse

  • Teksto dydis:

Rusijos užsienio reikalų viceministras Sergejus Riabkovas ketvirtadienį pareiškė darysiantis viską, kad JAV nedislokuotų Baltijos šalyse trumpojo ir vidutinio nuotolio raketų, Maskvai ir Vašingtonui pasitraukus iš svarbaus Šaltojo karo laikų nusiginklavimo susitarimo.

„Dėsiu visas pastangas, kad užkirsčiau kelią viskam, ką paminėjote“, – per spaudos konferenciją pareiškė S. Riabkovas, paklaustas, ką darytų Rusija, jeigu JAV dislokuotų raketas Baltijos valstybėse, ypač Estijoje.

„Esu tikras, kad visi mes, turintys tam tikrą vaidmenį užsienio politikoje, gynybos ir saugumo srityse, dirbsime kaip viena komanda ir neleisime susiklostyti padėčiai, kuri reikštų galą viskam, kas ištisus dešimtmečius sudarė Europos saugumo sąvoką“, – nurodė viceministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Lietuvis

To Lietuvis portretas
Durniukas tu tavo patriotai nieko negali tu asiliuk asiliuk paskaityk technologijas,jeigu rusams reikėtų tokių jankiu jai seniai nebūtų kartu su tokiu asilų kaip tu,bet kantrybė turi ribas

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Trys klaustukai,reiškia trigubas durnius.Kuo ruskiai daugiau gamins raketų,neva atsakui,tuo labiau skurdins tautą ir tuo greičiau artės Putino režimo galas.

???

??? portretas
Tai ne Maskvai reikėtų priešintis , o Baltijos šalims, nes dislokavus raketas šalyse, jos automatiškai taptų Rusijos branduolinio smūgio objektais. Šių šalių žmonėms to reikia?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių