Maskvoje – mitingas prieš pensinio amžiaus didinimą

  • Teksto dydis:

Rusijos sostinės policija paleido visus per mitingą sekmadienį Maskvoje prieš pensinio amžiaus didinimą sulaikytus asmenis, jiems surašiusi masinių renginių organizavimo pažeidimų protokolus, pranešė mitingo organizatoriai.

"Visi policijos sulaikyti mitingo dalyviai jau paleisti, jiems surašyti protokolai", - patvirtino Rusijos libertarų partijos pirmininko pavaduotojas Kirilas Samodurovas.

Anksčiau skelbta, jog policija sulaukė tris Maskvos Sacharovo prospekte vykusio mitingo dalyvius - Rusijos opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno padėjėją Olegą Stepanovą, Libertarų partijos pirmininką Sergejų Boiką ir mitingo vedėją Michailą Čičkovą.

Anot mitingo organizatorių, jame dalyvavo apie 6 tūkst. žmonių, taip pat A. Navalnas, kuris jo metu nekalbėjo.

Rusijos visuomenėje kilo pasitenkinimas prezidento Vladimiro Putino valdančiosios partijos palaikomai pensijų reformai - moterų ir vyrų pensinio amžiaus laipsniškam didinimui iki atitinkamai 63 ir 65 metų. Šiuo metu galiojanti pensinio amžiaus riba, kuri yra išlikusi nuo sovietinių laikų, yra 55 metai moterims ir 60 metų vyrams.


Šiame straipsnyje: Maskvamitingaspensinis amžius

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Tai kvailiai tie rusai. Reikia džiaugtis, galės ilgiau dirbti ir užsidirbti. Mes taip laimingi po padidinimo, kad net apie jokias pensijas negalvojam. Tikras Lietuvos patriotas, sulaukęs pensinio amžiaus turi nedelsiant numirti, kad būtų lengviau Sodrai ir dar liktų pinigų Javelinams. O čia ruskių piemenys, tingintys dirbti, demonstruoja gatvėse...bizūnų jiems per subines reikia išrašyti.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
MATOME,KAD RUSIJOJE DEMOKRATIJA,ŽMONĖS MITINGUOJA.LIETUVOJE AMŽIŲ PADIDINO,O MITINGUOTI BAUGU.GUMINĖMIS KULKOMIS BŪRU GREIT PATVARKĘ.

Komentatoriui

Komentatoriui portretas
Whatabouteris trolis, apgailėtina:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių