Migrantų bandymų pasiekti Britaniją praėjusią naktį smarkiai sumažėjo

  • Teksto dydis:

Prancūzijos policija šeštadienį paskelbė, kad, sustiprinus saugumą, praėjusią naktį iš Kalė tuneliu po Lamanšu Didžiąją Britaniją bandė pasiekti maždaug 300 migrantų – daug mažiau nei ankstesnėmis naktimis.

Ketvirtadienį naktį prancūzų pareigūnai susidūrė su daugiau kaip 1 000-čiu Kalė stovyklaujančių migrantų bandymų pasiekti tunelį.

Prancūzija į šį savo šiaurėje esantį uostamiestį papildomai atsiuntė 120 policijos pareigūnų – tai buvo padaryta siekiant sustabdyti šią krizę, žuvusiųjų skaičiui nuo liepos pasiekus 10.

„Eurotunnel“ atstovas sakė, kad prie 300 policininkų kontingento, jau buvusio mieste, prisidėjus pastiprinimui, „pažeidimų buvo daug mažiau“.

Penktadienį įėjimą į tunelį saugojo mažiausiai keturi riaušėms pasirengę policijos ekipažai.

Situacija pastarosiomis dienomis, regis, aprimo – kai anksčiau šią savaitę migrantai kasdien po daugiau kaip 2 000 kartų bandydavo prasmukti pro apsaugą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
į gulagus juos visus

slykstynes

slykstynes portretas
As kaip tiK vaziavau autobusu UK. Ilipo negriukes su keliais vaikais. Turejhau uzsidet ausines ir muzika, nes per ju klykimas ir triuksma nebuvo imanoma ramiai sedet. Kaip bezdziones tikrai ir geriaujiems nieko nesakyt, nes rasizmas bus is karto.

grąžinti iš kur atvyko

grąžinti iš kur atvyko portretas
O kokie jie agresyvūs,per jėgą braunasi į tunelį.Šiandien rodė per Euronews,tikri laukiniai,furų vairuotojai sako,kad bus bėdų,nes jie lenda į mašinas.Kas duoda garantiją,kad jie nesiims smurto?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių