Naujajam „iPhone“ trūks detalių?

  • Teksto dydis:

Ekspertai ir rinkos dalyviai nuogąstauja, kad amerikiečių kompanija "Apple" dėl dalių tiekimo sutrikimų gali atidėti naujojo "iPhone" pristatymą. Apie tai pranešė Didžiosios Britanijos verslo dienraštis "The Financial Times".

Pasak "The Financial Times", pavyzdžiui, banko "Goldman Sachs" analitikai pažymėjo, kad "Apple" ketvirtojo ketvirčio prognozės gali būti labai nestabilios ir priklausys nuo spėjamos naujojo "iPhone" išleidimo datos.

Spėjama, kad naujojoje populiaraus visame pasaulyje išmaniojo telefono versijoje bus įrengtas organinių šviesos diodų (OLED) ekranas, kuris užims visą priekinį paviršių be rėmelių šonuose. Bet "Apple" gali pritrūkti tokių ekranų, taip pat ir tam tikrų kitų dalių.

Naujieji "iPhone" rinkoje tradiciškai pasirodo rugsėjo mėnesį ir gerokai padidina "Apple" ketvirtojo finansinių metų ketvirčio, kuris baigiasi tą mėnesį, pelną ir įplaukas.

Dabar ekspertai prognozuoja, kad masinis naujojo išmaniojo telefono modelio tiekimas bus pradėtas ne anksčiau kaip spalio mėnesį, taigi pardavimas gali būti įskaitytas jau į naujųjų finansinių metų rezultatus.

Tuo gali pasinaudoti pagrindinė "Apple" konkurentė – Pietų Korėjos "Samsung Electronics", kuri rugpjūčio 23 d. pristatys savo naująjį flagmaną "Note 8". Su šiuo telefonu korėjiečiai ketina susigrąžinti pozicijas rinkoje, kurios susvyravo po patirto fiasko, susijusio su išmaniuoju telefonu "Galaxy Note 7".


Šiame straipsnyje: Appleiphone

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių