Norvegijos lainerio keleiviai atgaus pinigus ir bus pakviesti į naują kruizą

Visi keleiviai, plaukę kruiziniu laineriu „Viking Sky“, kurio varikliai sugedo šeštadienį prie Norvegijos Miorės ir Rumsdalio gubernijos pakrantės, atgaus kelionei išleistus pinigus ir bus pakviesti į naują kruizą. Tai antradienį pranešė Norvegijos naujienų agentūra NTB, remdamasi laivo savininkais.

„Žinoma, kompanija „Viking Ocean Cruises“ taip pat padengs išlaidas, susijusias su keleivių grįžimu į namus“, - sakė žurnalistams bendrovės atstovas.

Po avarijos keleiviniame laive medikų pagalbos prireikė 36 žmonėms. Miorės ir Rumsdalio gubernijos sveikatos apsaugos departamento duomenimis, septyni iš jų tebegydomi ligoninėje, vieno žmogaus būklė yra sunki, bet stabili.

Kovo 23-24 dienomis prie vakarinės Norvegijos pakrantės vyko kruizinio lainerio „Viking Sky“ keleivių gelbėjimo operacija. Per smarkią audrą sugedo laivo varikliai. Laineryje buvo beveik 1,4 tūkstančio žmonių. Praėjus parai po avarijos „Viking Sky“ įgulai pavyko paleisti tris iš keturių variklių, ir laivas pats pasiekė Moldės uostą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių