Pentagono vadovas žada Lenkijai paramą atremiant Rusijos grėsmę

  • Teksto dydis:

Jungtinės Valstijos tęsia glaudų bendradarbiavimą su Lenkija ir palaikys jos pastangas atremti potencialią Rusijos grėsmę, antradienį pareiškė JAV gynybos sekretorius Jamesas Mattisas (Džeimsas Matisas).

„JAV gynybos sekretorius Jamesas Mattisas Pentagone susitiko su Lenkijos gynybos ministru Mariuszu Blaszczaku (Marjušu Blaščaku) ir patvirtino įsipareigojimą toliau palaikyti glaudžius šalių santykius gynybos srityje“, – rašoma Gynybos departamento išplatintame pranešime.

J. Mattisas taip pat „patvirtino JAV įsipareigojimus dėl bendros veiklos su Lenkija NATO rėmuose atremiant potencialią Rusijos grėsmę“, rašoma pranešime.

Pentagono vadovas „padėkojo kolegai iš Lenkijos už vaidmenį, kurį jo šalis atlieka būdama svarbiu JAV sulaikymo politikos pastangų Vidurio Europoje centru, taip pat už amerikiečių kontingento, kurį sudaro iki 4 500 rotacijos principu keičiamų karių, priėmimą“, priduriama pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ar reikia suprast kad tokias garantijas gavę lenkai VĖL pabandys Vilniaus kraštą nuo Lietuvos atplėšt?

hahaha

hahaha portretas
jau jankiai ruskiams pabaltiji pazadejo,lenkai siena su lt uzdare,greit vizu reikalaut prades...galesit su ruskiais draugaut toliau...

kada by.......s kietas sirdis minksta galim ir pazadet

kada  by.......s kietas  sirdis  minksta   galim  ir pazadet portretas
pazadesi ---patiesysi ,neispyldysi -nesugriesysi....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių