Pirmuosius D. Trumpo prezidentavimo metus teigiamai vertina 39 procentai amerikiečių

  • Teksto dydis:

Pirmuosius Donaldo Trumpo prezidentavimo metus teigiamai vertina tik 39 procentai amerikiečių.

Tad Baltųjų rūmų šeimininko reitingas pasiekė naują antirekordą. Tokią išvadą leidžia daryti laikraščio „The Wall Street Journal“ ir televizijos kanalo NBC surengtos apklausos rezultatai.

Penktadienį paskelbtais tyrimo duomenimis, 57 procentai amerikiečių nepritaria D. Trumpo veiklai JAV prezidento poste, iš jų 51 procentas nepritaria kategoriškai. Baltųjų rūmų šeimininko politiką palaiko tik 39 procentai, o tvirtai remia tik 26 procentai apklaustųjų.

Kaip pažymi NBC, toks prezidento pirmųjų darbo metų vertinimo lygis yra rekordiškai žemas. Po pirmųjų prezidentavimo metų Baracko Obamos veiklą teigiamai vertino 50 procentų amerikiečių, George`o Busho jaunesniojo - 82 procentai, Billo Clintono - 60 procentų.

Apklausa buvo surengta sausio 13-17 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Is JAV

Is JAV portretas
NBC ir Wall Street, hahaha! Jie juk rašė, kad Trump nelaimės, triūbavo prieš Trump visą priešrinkiminį laiką, ir verkė tiesioginiame eteryje kaip bambliai, kai Trump laimėjo. Sveiko proto amerikiečiai palaiko Trump, visos tosapklausos tėra fake news.

visdelto

visdelto portretas
pasirodo kad protingai mastanciu daugiau o tu /kauboju/ like is kuklusklano laiku palikuonys ir uzkietieje rasistai kaip ir ko gero /prezidentas/.....?.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių