Prastėja buvusios JAV pirmosios ponios B. Bush sveikata

Po virtinės hospitalizacijų sveikatai toliau prastėjant buvusios JAV pirmosios ponios Barbaros Bush sveikatai, ji „nusprendė nesiekti tolesnio gydymo“, sakoma sekmadienį jos vyro biuro išplatintame pranešime.

Pranešama, kad B. Bush, pasikonsultavusi su artimaisiais ir gydytojais, nusprendė „susitelkti į jaukią priežiūrą“ šeimos namuose Hjustone.

„Ją supa dievinama šeima, ir ji labai vertina visas mielas žinutes, o ypač - maldas, kurių sulaukia“, - sakoma buvusio JAV prezidento George'o H. W. Busho biuro pranešime.

Išsamesnės informacijos apie dabartinę buvusios pirmosios ponios sveikatos būklę nepateikiama.

2017-ųjų sausį B. Bush buvo atsidūrusi ligoninėje dėl bronchito. 2009-aisiais jai buvo atlikta širdies operacija, o dar prieš metus - operuota opa. Anksčiau B. Bush taip pat yra tekę gydytis dėl skydliaukės veiklos sutrikimo, žinomo kaip Greivso liga.

B. Bush laikoma vienos iš iškiliausių JAV politinių šeimų kertiniu akmeniu. Ji - prezidento žmona ir dviejų žymių sūnų - taip pat buvusio JAV vadovo George'o W. Busho bei buvusio Floridos valstijos gubernatoriaus ir kandidato į prezidentus Jebo Busho - motina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Keliaus tiesiai pragaran, kur jos ir vieta.

vvv

vvv portretas
Bet ir amzelis, jau 93-treti metai, ko ir noreti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių