S. Lavrovas: Ukraina nevykdo Minsko susitarimo reikalavimų

  • Teksto dydis:

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergėjus Lavrovas penktadienį pareiškė, kad Ukrainos negebėjimas susitarti su maištininkais dėl taikos sutarties įgyvendinimo yra „keliantis nerimą“. Jis skatino Vakarus daryti Kijevui spaudimą, praneša AFP.

„Situacija kelia nerimą, nes mes matome tam tikrą tendenciją“, – po susitikimo su Liuksenburgo atstovu sakė Rusijos pareigūnas.

Jis pridūrė: „Rusija labai susirūpinusi dėl Kijevo negebėjimo ar nenoro įgyvendinti reikalavimo susitarti su Donecko ir Luhansko atstovais dėl vietinių rinkimų organizavimo ir atstovų įtraukimo į naujosios konstitucijos svarstymą.“

Anot S. Lavrovo, Rusija mano, kad Ukrainos prezidento Petro Porošenkos pristatytas konstitucijos projektas neišpildo „nė vieno“ Minsko taikos susitarimo reikalavimo.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeSergejus LavrovasMinsko susitarimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks

Koks portretas
šlykštus apsišikęs mongoloidas.

vanga

vanga portretas
Gal jau nustosit laikyt ta Kremliaus propogandista portale? Kiek uz tai gaunat?

as

as portretas
kremlius teigia jog rusai Ukrainoje nekariauja,tai kodel visi susitarima1 ir komentarai pateikiami is rusijos ????/Siais melagiais ir teroristais pasaulis netiki ir nepasitiki ,oi ateis atpildo valanda zudikams degsite pragare uz nekaltu zmoniu pralieta krauja.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių