Ukrainos nacionaliniam saugumui grėsmę keliančių asmenų sąraše – dar daugiau rusų

  • Teksto dydis:

Ukrainos kultūros ministerija pirmadienį, remdamasi šalies saugumo tarnybos (SBU) užklausomis, įtraukė į grėsmę nacionaliniam saugumui keliančių asmenų sąrašą dar keturis Rusijos piliečius.

Tarp jų yra visuomenės veikėjas, filosofas ir politologas Aleksandras Duginas, politologas ir televizijos RT apžvalgininkas Rostislavas Iščenka, karo istorikas ir rašytojas Michailas Polikarpovas bei rašytojas karo temomis Anatolijus Tereščenka.

Šį sąrašą ministerija skelbia ir atnaujina remdamasi Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos, SBU ir Nacionalinės televizijos ir radijo komisijos užklausomis.

Šiuo metu sąraše yra 142 asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
didziausia gresme pasauliui kele chacholas chrusciovas nusiuntes i kuba Atoma ir tik lenko Mesingo /extrasenso/ deka karo neivyko siandien tokie pat chacholai musasi parlamente o mes juos remiame ir ju mentalitetas niekuo nesiskiria nuo rusu o kiekvieno individo elgesys neprognozuojamas o kencia moterys ir vaikai taip kad uzteks tos pabegeliu /politikos/ ir su ja nelaizykite briuselio uzpakalio......

Blinda

Blinda portretas
Kam dedate kremliaus fasistu nuotraukas?!

taigi

taigi portretas
:)))) Geriau galvokite kuo žiemą daugiabučius šildysit ir kaskit bulbas, nes su 40 dolerių pensija ir 100 dolerių atlyginimu išstipsit nezalėžni :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių