V. Putinas ir D.Trumpas šiemet gali susitikti dar tris kartus

  • Teksto dydis:

Rusijos vadovas Vladimiras Putinas ir JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) iki šių metų pabaigos turės tris progas pasikalbėti skirtinguose tarptautiniuose renginiuose, penktadienį rašo laikraštis „Izvestija“.

Anot laikraščio, tai gali įvykti Prancūzijoje per Pirmojo pasaulinio karo pabaigos šimtųjų metinių minėjimą, Singapūre vyksiančiame Rytų Azijos viršūnių susitikime ir Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimo Argentinoje kuluaruose.

Kaip rašo „Izvestija“, V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas patvirtino Maskvos norą organizuoti Rusijos ir Amerikos derybas įvairiuose tarptautiniuose forumuose ir neatmetė kontaktų aukščiausiu lygiu galimybės. 

„Viskas priklauso nuo abipusiškumo“, – sakė D. Peskovas, atsakydamas į laikraščio klausimą, ar Prancūzijoje, Singapūre ir Argentinoje galėtų būti surengti V. Putino ir D. Trumpo susitikimai. 

Anksčiau Kremliaus atstovas spaudai sakė, kad V. Putinas svarsto galimybę lapkričio 11 dieną vykti į Paryžių dalyvauti Pirmojo pasaulinio karo pabaigos šimtmečiui skirtuose renginiuose.

Singapūre lapkričio 11-15 dienomis vyks Rytų Azijos viršūnių susitikimas. V. Putinas ir D. Trumpas ketina jame dalyvauti. 

G-20 viršūnių susitikimas Argentinos sostinėje Buenos Airėse vyks lapkričio pabaigoje-gruodžio pradžioje. Rusijos ir Amerikos lyderiai tradiciškai dalyvauja tokiuose susitikimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

terrorRuSSija savo veiksmais susitapatina su SSociopatais

terrorRuSSija savo veiksmais susitapatina su SSociopatais portretas
putleris prisiskambino JAV prezidento autoasakikliui. Po labai produktyvaus pokalbio ir abipusio silto santykiu aptarimo buvo prieita vieningos nuomones, kad putleris gales palikti zinute is karto po signalo.

to Kaži

to Kaži  portretas
Tai O,kogel Trampas nebenori..šiemet susitikti dar tris kartus su musu Dalia G?:)

Kaži

Kaži portretas
Kaži ar du gudragalviai nesukurs naujos Ribentropo-- Molotovo pakto variacijos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių