V. Putinas: Maskva ir Berlynas drauge stengsis sureguliuoti situaciją Sirijoje

  • Teksto dydis:

Maskva ir Berlynas drauge stengsis politiškai sureguliuoti ir stabilizuoti situaciją Sirijoje, įskaitant humanitarinės pagalbos pristatymą, penktadienį pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Konstatavome, kad būtina drauge dėti indėlį tiek į politinio sureguliavimo procesą, taip pat ir Ženevos ir Astanos (derybų) aikštelėse, tiek į situacijos stabilizavimą „ant žemės“ – teikiant humanitarinę pagalbą Sirijos gyventojams“, – sakė V. Putinas po susitikimo su Vokietijos kanclere Angela Merkel.

Pasak prezidento, Maskva pastebi „Vokietijos siekį rimtai dalyvauti Sirijos socialinės ir ekonominės infrastruktūros atkūrime“.

„Svarbu, kad bet kokia pagalba būtų teikiama suderinus tai su teisėta valdžia“, – pabrėžė V. Putinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Demonic

Demonic portretas
Kas iš tų vokiečių. Ateina reikalas, veikia anglai, amerikiečiai, prancūzai. Vokiečiai mėgsta kraštutinumus - anksčiau save laikė arijais, dabar kratosi bet kokios lyderystės, dėl finansinės perspektyvos pasirengę bet kam į šikną sulyst. Žydai su amerikonais pasitvarkys Sirijoj kaip jiems geriau, o rusams beliks protestuoti jt susirinkimuose.

...

... portretas
Ukrainoje Lietuva reguliuoja... todėl ten ir anarchija.

gal

gal portretas
uzteks /reguliuot/kitu gyvenimus o pradeti gyventi zmoniskai be kisimosi i kitu gyvenimus ir nesudarineti nauju paktu........
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių