V. Putinas per prezidento rinkimų kampaniją neturės paskyrų socialiniuose tinkluose

  • Teksto dydis:

Dabartinis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, dalyvausiantis kovą vyksiančiuose šalies vadovo rinkimuose, per kampaniją neturės nei asmeninių, nei oficialių paskyrų socialiniuose tinkluose, pareiškė jo štabo atstovas spaudai Andrejus Kondrašovas.

„Oficialių arba asmeninių puslapių ir paskyrų, įskaitant kanalus (socialiniame tinkle) „Telegram“, kandidatas į prezidentus Vladimiras Putinas neturės; (bus) tik oficialus rinkimų štabo tinklalapis“, – sakė jis kanalui RT.

Pasak A. Kondrašovo, socialiniuose tinkluose už V. Putiną agituos balsuoti savanoriai ir jo šalininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Havajuose (JAV) ką tik atsitiktinai buvo išplatintas pranešimas apie artėjantį smūgį branduoliniu ginklu. "Per trumpą laiką po įspėjimo, žmonių minios įsiveržė į prieglaudas, užkimšdami greitkelius teroro ir bejėgiškumo scenose. "Aš greitai perrinkau visus scenarijus mano galvoje, bet nebuvo kur eiti, kur prisiglausti", - sakė Mike Staskowas, pensininkas, buvęs karo kapitonas."

Kęstas

Kęstas portretas
Tik žymiai vėliau žmonės sužinojo, kad pranešimas yra klaidingas. Pamoka Grybauskaitei, Landsbergiams ir kitiems branduolinio karo kurstytojams. Branduolinis karas yra baisus dalykas. Todėl jūsų vykdomas branduolinio karo kurstymas yra nusikaltimas, už kurį reikia teisti. Jūsų kartojimas, kad Rusija yra teroristinė valstybė ir kad Rusija yra už įstatymo ribų, kad reikia nustoti visus civilizuotus politinius kontaktus su Rusija, rodo, kad jūs nesuvokiate, ką darote, rodo, kad mes, rinkėjai, padarėme klaidą, suteikdami jums tribūną, kuriai jūs netinkate. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių