V. Putinas vėl apgailestavo dėl SSRS subyrėjimo

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį pareiškė, jog svarbiausias istorinis įvykis, kurį jis norėtų pakeisti, yra Sovietų Sąjungos žlugimas, praneša „Interfax“.

Rusijos liaudies fronto žiniasklaidos forumo metu prezidentui buvo pateikta daug klausimų. Vienas iš dalyvių pasiteiravo, kokį įvykį Rusijos istorijoje jis norėtų pakeisti.

V. Putinas negalvodamas atsakė: „Sovietų Sąjungos žlugimą“.

Prezidentas taip pat teigė, kad nenorėtų žinoti savo ateities po 5-10 metų. Paklaustas, kokiame istoriniame laikotarpyje jis norėtų gyventi, V. Putinas pareiškė: „Dabartyje. Jūs suprantate, praeityje visi mano protėviai buvo baudžiauninkai, o aš esu prezidentas“.

Dar 2005 metais metiniame pranešime V. Putinas pavadino SSRS subyrėjimą didžiausia XX amžiaus geopolitine katastrofa. Vėliau savo kalbose jis dar ne kartą grįžo prie šios temos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas

Pranas portretas
Jei nebutu subirejus sssr tai Pukinas toliau taksuotu Leningrade ir nebutu susipazines su Ragozinu.... sovietai butu negave materialines pagalbos is JAV ,kuri 5 metus nuo 1990 iki 1995 metu siunte maisto produktus badaujanciai SSSR,ko pasekoje Pukinas ir prabagotejo ...susidejes su Tambovo banditais pardavinedami JAV siuntas ....i Rusijos parduotuves

Anonimas

Anonimas portretas
Prie ruso valgyt nebuvo uztat dabar mes privalge.

to

to portretas
UBAGE ,smagu skaityti,kad Lietuvoje niekas nevagia,neima kyšių,valdžia rūpinasi savo piliečiais,korupcijos nėra,ačiū už teisingas mintis
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių