Vengrija kaltina JT ir žada nebūti imigrantų valstybe

  • Teksto dydis:

Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Szijjarto (Peteris Sijartas) trečiadienį apkaltino Jungtinių Tautų pareigūnus, esą kritikuodami šalies antiimigracinę politiką jie „skleidžia melą“, ir pakartojo, kad Vengrija „niekada nebus imigrantų valstybė“.

„Akivaizdu, kad Jungtinių Tautų pareigūnai, kurie skleidžia melą apie Vengriją, yra šališki imigraciją palaikantys pareigūnai“, – pareiškė P. Szijjarto JT žmogaus teisių tarybai Ženevoje.

Jis pakartojo, kad jo šails „niekada nebus imigrantų valstybė“.

„Mes niekada neįsileisime nė vieno nelegalaus migranto į mūsų šalies teritoriją“, – patikino ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
gal uzteks briuselio zydeliu diktato kuris palaikomas sionistu o dabartiniai putino ir merkel santykiai leidzia manyti kad ir turkai prisideje tuo klausimu ir tas terorizmas ir pabegeliai tai pasekme vykstanciu karu ir terorizmas tai neapykantos israiska neteisetai saliu pkupacijai kuria dare ir daro jav rusai zydai ir kt didzi/osios v......

Rapolas

Rapolas portretas
Lietuvoje taip pat nepakesime svetimsaliu parazitu.

Anonimas

Anonimas portretas
Tik dvi valstybes ES - Italija ir Vengrija - isdrista priesintis musulmonu antpludziui ir savo saliu islaminimui. Visi kiti - bailiai. Dar lenkai palaiko Vengrija, kuri faktiskai palikta likimo ir ES biurokratu valiai ir grasinimams.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių