Per JAV vadovaujamos koalicijos smūgius Sirijoje žuvo 52 civiliai

  • Teksto dydis:

JAV vadovaujamos koalicijos karo aviacija, atakuodama grupuotės „Islamo valstybė“ objektus, smogė į vieną kaimą Sirijos šiaurėje ir pražudė 52 civilius, pranešė šeštadienį stebėsenos grupė „Syrian Observatory for Human Rights“.

„Koalicijos oro smūgiai penktadienio ankstyvą rytą Birmalės kaime Alepo provincijoje nužudė 52 civilius“, – sakė organizacijos vadovas Rami Abdel Rahmanas (Ramis Abdel Rahmanas).

„Užmušti septyni vaikai, 13 žmonių tebėra po griuvėsiais“, – pridūrė jis.

Pasak jo, kurdų sukarintos grupuotės ir Sirijos sukilėlių pajėgos kaunasi su „Islamo valstybės“ džihadistais mieste už maždaug dviejų kilometrų.

„Bet Birmalėje yra tik civiliai, jokių „Islamo valstybės“ pozicijų, jokių susirėmimų“, – aiškino R.A.Rahmanas, kuris dar sakė, kad šiame kaime nežuvo nė vienas kovotojas, bet gretimame mieste nukauti mažiausiai septyni džihadistai.

JAV koalicija aviacijos smūgiais remia kurdų kovotojus, kurie kaunasi su džihadistais Alepo provincijoje, daugiausia Kobanės mieste, netoli Birmalės.


Šiame straipsnyje: Sirijaciviliaižuvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

pitekantropui NU IR NU

pitekantropui NU IR NU portretas
išlipk iš medžio, beždžione, didžiausi narkomanai yra ruskių azijatų karinės struktūros, tai net įrodyti nereikia. Kaip buvo narkotikų prišveitę nuo pat 1941 metų, tokie ir liko iki šių dienų. tai yra karas ir civilių aukų bus visada, tuo labiau, kad civiliais prisidengia grupuotės "Islamo valstybė", labai panašiai, kaip ruskiai statė "nova rusia" Ukrainos žemėje, neprisimeni, troli?

NU IR NU

NU IR NU portretas
Jankiai visi narkomanai,skraidyti ir kariauti nemoka,slampineja apsvaige ir tik giriasi kad visam pasaulyj bus amerikietiska demokratija.Turbut kaip Libijoi,Irake ir visur kitur kur jankiai-narkomanai kariauja uz demokratija.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių