Kraupu: Vokietijoje migrantas mačete užkapojo moterį

  • Teksto dydis:

Vokietijos pietvakariniame Roitlingeno mieste viena moteris žuvo, o dar du žmonės buvo sužeisti sekmadienį mačete ginkluoto prieglobsčio ieškotojo iš Sirijos, pranešė vietos policija.

Vyras, kuris po to išpuolio buvo sulaikytas, „susibarė“ su moterimi ir ją nužudė mačete, po to sužalojo kitą moterį ir vyrą, sakoma policijos pranešime, kuriame šios atakos priežastys nebuvo paaiškintos.

Policijos atstovas Bjoernas Reuschas (Bjėrnas Roišas) savo pranešime citavo liudininkų parodymus, kad 21 metų vyras, kuris buvo „žinomas policijai“, susibarė su moterimi ir ją užpuolė apie 16 val. 30 min. vietos (17 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

„Kaip rodo turima informacija, užpuolikas veikė vienas; Roitlingeno ir jo apylinkių žmonėms pavojus tikriausiai negresia“, – pridūrė policija.

Naujienų televizija NTV paskelbė, kad po to išpuolio miesto centre buvo kilusi panika.

Teroristinė ataka?

Mačete ginkluoto 21 metų siro prieglobsčio ieškotojo išpuolis pietvakarių Vokietijoje, per kurį žuvo moteris, o dar du žmonės buvo sužaloti, neturėjo „teroristinės“ atakos požymių, nurodė policija.

„Šiuo tyrimo etapu neturime nieko, kas rodytų, jog tai buvo teroristinė ataka“, – sakoma Roitlingeno miesto policijos pranešime.

Anksčiau į teisėsaugos akiratį patekęs vyras, kuris buvo suimtas, „susibarė“ su moterimi ir nužudė ją mačete, o po to sužeidė kitą moterį ir vyrą, pridūrė policija.

Šis incidentas padidino nerimą Vokietijoje, praėjus dviem dienoms po to, kai iraniečių kilmės 18-metis pietiniame Miuncheno mieste nušovė devynis žmonės, o galiausiai nusižudė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asilui ar asilei- "As"

Asilui ar asilei- "As" portretas
atsibusk! Musulmonams,krisionys yra bedieviai gyvuliai su kuriais ir reikia taip elgtis!

ne koks

ne koks portretas
kai priimsim visus pagal kvotas skirtus pabegelius tai be palydos ir virtuvinio peilio i gatves neiseisim valio valdziai ir seimui kurie vykdo europos derektyvas geda lenkams kad jie atsisake priimti juodasiknius pas save

stt

stt portretas
Lietuvos vrm migracijos kontrles tarnybos yra silnoji valstybes saugumo grandis ypac Kauno mieste ir rajone.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių