Las Vegase į pėsčiuosius įsirėžęs automobilis pražudė žmogų, dar 26 nukentėjo

  • Teksto dydis:

Lengvojo automobilio vairuotojai, kuri vežė mažą vaiką savo mašinoje, įsirėžus į būrį pėsčiųjų priešais vieną viešbutį Las Vegaso bulvare, mažiausiai vienas žmogus žuvo, o dar 26 buvo sužeisti, pranešė policija.

„Tai nebuvo teroro aktas ... mes atmetėme šią prielaidą“, – policijos viršininko pavaduotojas Brettas Zimmermanas (Bretas Zimermanas) sakė žurnalistams.

Tačiau pareigūnai aiškinasi, ar tas incidentas nebuvo tyčinis, pridūrė jis.

Ryškiai apšviestas Las Vegaso bulvaras pritraukia daugybę turistų iš viso pasaulio; jame įsikūrę daug lošimo namų ir prabangių viešbučių.

Televizija KSNV-TV pranešė, kad šis incidentas įvyko apie 18 val. vietos (pirmadienį 4 val. Lietuvos) laiku priešais viešbučius „Paris Hotel & Casino“ ir „Planet Hollywood“ Pietų Las Vegaso bulvare, į šiaurę nuo Harmono aveniu.

Nelaimė įvyko tą patį vakarą, kai Las Vegase vyko grožio konkurso „Mis Visata“ finalas, per kurį buvo karūnuota „Mis Filipinai“.

Incidento liudininkė Rabia Qureshi (Rabija Kureši), turistė iš Viskonsino, sakė KSNV-TV, kad ta mašina atrodė kaip „boulingo rutulys, o žmonių kūnai buvo tarsi kėgliai“.

Pasak B.Zimmermano, šešių sužeistųjų būklė buvo kritinė. Policija anksčiau buvo paskelbusi, kad sužeistųjų buvo 37.

Įtariamajai atliekamas blaivumo patikrinimas.

Policija ragina atsiliepti daugiau incidento liudininkų. Pareigūnai nurodė, kad automobilio vairuotoja nėra Las Vegaso gyventoja, bet jau bent savaitę buvo šiame mieste.

Automobilyje buvęs vaikas nenukentėjo, pridūrė jie.

Vietos televizijos „8 News NOW“ pranešime sakoma, kad avarija įvyko po 18 val. 30 min. tarp „Planet Holiwood“, kur vyko „Mis Visata“ ceremonija, ir viešbučio „Paris Las Vegas“.

Reportaže buvo cituojami liudininkai, kurie pasakojo, kad keli vyrai mėgino sustabdyti automobilį.

Įtariamoji iš pradžių buvo palikusi įvykio vietą, patvirtino policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių