Naujagimį pagrobusi moteris bausmės sulaukė po 19 metų

  • Teksto dydis:

Pietų Afrikos Respublikos (PAR) teismas pirmadienį skyrė 10 metų kalėjimo bausmę moteriai, kuri prieš 19 metų ligoninėje iš miegojusios motinos pagrobė naujagimį, pranešė šalies žiniasklaida.

Skelbdamas nuosprendį, Keiptauno teismo teisėjas akcentavo 52 metų kaltinamosios įvykdyto nusikaltimo rimtumą, pranešė „News24“.

To pagrobimo auka, kuriai jos šeima davė Zephany Nurse (Zefanijos Nursės) vardą, 1997 metais buvo išnešta iš ligoninės „Groote Schuur“ gimdymo skyriaus. Mergaitės pagrobėja ją užaugino kaip savo vaiką.

Tikroji mergaitės tapatybė paaiškėjo 2015 metų vasarį, kai jos jaunesnioji biologinė sesuo pradėjo lankyti vidurinę, kur kiti moksleiviai atkreipė dėmesį į nepaprastą jos ir vienos moksleivės paskutinėje klasėje panašumą.

Jaunesnioji mergaitė apie tai papasakojo tėvams, kurie susitiko su vyresniąja mergaite ir iškart sumojo, kad ji gali būti jų seniai prarastas vaikas.

Teisėjas nurodė, jog nusikaltimas buvo apgalvotas iš anksto ir pernelyg rimtas, kad būtų galima neskirti kalėjimo bausmės.

Zephany, kuri dabar, kaip pranešama, yra nėščia, buvo užauginta kitu vardu ir vengia žiniasklaidos dėmesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių