Pasikėsinta į Ukrainos parlamento rinkimų kandidatą: jis liko gyvas

  • Teksto dydis:

Vienas Ukrainos parlamento rinkimų kandidatas, premjero sąjungininkas, liko gyvas per pirmadienio vakarą surengtą pasikėsinimą, per kurį buvo šaudoma ir susprogdinta granata – politiką išgelbėjo neperšaunama liemenė, pranešė jo partija.

Volodymyras Borysenka, priklausantis premjero Arsenijaus Jaceniuko partijai „Liaudies frontas“, dabar gydomas ligoninėje dėl patirto šoko, sukelto pirmojo tokio išpuolio per kampaniją prieš sekmadienį vyksiančius rinkimus, pridūrė pareigūnai.

V.Borysenka buvo užpultas, kai išėjo iš savo namų Boryspilyje – miegamajame sostinės priemiestyje, nurodė partija.

„Pirmiausiai į jį šovė, o tuomet jam po kojų sviedė savadarbę bombą“, – pridūrė „Liaudies frontas“. Milicija nurodė, kad tas sprogmuo buvo granata, tačiau neatskleidė, kiek buvo užpuolikų.

„Neperšaunama liemenė išgelbėjo Volodymyro gyvybę. Jis ją dėvėjo, nes buvo sulaukęs grasinimų telefonu“, – rašė partija.

V.Borysenka siekia būti išrinktas į 450 vietų Aukščiausiąją Radą per pirmuosius parlamento rinkimus Ukrainoje po to, kai vasarį per protestus buvo nuverstas Maskvos palaikomas prezidentas Vladimiras Janukovyčius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam RUSAS

tam RUSAS portretas
belieka tik gailėtis, kad naciai tokių, kaip tu, neišnaikino, dabar kelia tie ruskiai galvas ir vaizduoja erelius, tačiau patys įklimpo į pačių pradėtą karą su Ukraina, net nepagalvojo, kad pasaulis ruskių nepalaikys. Telieka džiaugtis, kad ruskiams paskelbus ES maisto produktams embargą, pati rusija labiausiai ir nukentės. Tagi, ruski-suski, likai gyvas, tai dabar reiškiesi? Palauk, tuoj nudvėsi iš bado. o kaip laikosi žirinovskis? ar jis tau ir tavo vaikams parūpins maisto?

RUSAS

RUSAS portretas
Ukrainoj dar bus pasikesinta ne i viena politika.nes kiekvienas banditas turi savo ginkluota gauja Ukrainoj armijos faktiskai nera Kariauja tie kuriem moka pinigus banditai Porosenkos niekas neklauso,todel ir paliaubu nebuvo Saudo kada moka pinigus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių