Prieš taikos derybas žuvo penki Ukrainos kariai

  • Teksto dydis:

Ukrainos pajėgos penktadienį pranešė apie penkių karių žūtį pirmąją per daugiau kaip savaitę kruvinų susirėmimų su prorusiškais separatistais dieną šalies rytuose.

Ukrainos nacionalinės gynybos ir saugumo tarybos atstovas Andrijus Lysenka sakė, kad dar septyni Ukrainos kariai buvo sužeisti.

Mūšiai vyko prieš ilgai vėluojančias taikos derybas, kurias abi konflikto šalys viliasi iki pirmadienio surengti padedant Europos Sąjungai (ES) ir Rusijos pasiuntiniams, Baltarusijos sostinėje Minske.


Šiame straipsnyje: Minsko susitarimasžuvo karyskaras UkrainojeAndrijus Lysenka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rubliui

Rubliui portretas
Tu ne rublis ir net ne kapeika-tu eurokolchozo ubagas ir ne tau kalbeti apie gyvenimo lygi Tu,ponas ubage ir esi lietuviskas vatnikas.Rusija pades ukrainos rusams kovoti su kijevo fasistais o tu gerk savo mylima samogona,myzk i kelnes ir busi laimingas

rublis

rublis portretas
novarosijai pyzdiec pareina, maskolisku fasistu-apalciensu gaujos be didesnes ruskiu paramos-niekas.O ta parama ruskynui oi brangiai kainuoja,ir dar brangesne darysis.Tad ruskiai isivele i toki problemu liuna,kad jau tuoj ir eiliniai vatnykai supras, kad krym nas-pyro pergale.Pratinkites prie jusu taip mylimu sovietu gyvenimo lygio .

Memel kreis

Memel kreis portretas
Ei jus ,,Klaipedos,, komunistines kiaules, kam idomu kiek tu chaholisku fasistu nupyle. Kuo daugiau tuo geriau.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių