Sirijoje subombarduoti gimdymo namai

  • Teksto dydis:

Idlibo provincijoje Sirijos šiaurės vakaruose subombarduoti gimdymo namai, kuriuos remia tarptautinė organizacija „Save the Children“ („Gelbėkit vaikus“), pastatas smarkiai apgriautas, yra nukentėjusiųjų, nurodė ši Didžiojoje Britanijoje įsikūrusi labdaros organizacija.

„Save the Children remiami gimdymo namai #Idlibe subombarduoti, pranešama apie aukas, – jų skaičiai nepatvirtinti“, – parašė savo paskyroje „Twitter“ jos tarnautojai.

Kita, žmogaus teisių padėtį Sirijoje stebinti organizacija „The Syrian Observatory for Human Rights“ (SOHR) nurodė, kad buvo subombarduota dar viena ligoninė – sukilėlių kontroliuojamame Kafar Tacharimo mieste; joje nebeįmanoma teikti medicinos pagalbą.

SOHR nepatikslino, kas bombardavo – Sirijos režimo ar Rusijos lėktuvai.

„Bombos pataikė prie įėjimo į ligoninę (gimdymo namus), kuri buvo didžiausia tame krašte, kas mėnesį aptarnaujanti daugiau kaip 130 moterų ir priimanti po 300 gimdymų, – nurodoma „Save the Children“ elektroniniame laiške. – Tai vienintelė motinystės ir vaikų ligoninė šiaurės vakarinėje kaimiškojo Idlibo dalyje“.

Praėjusią savaitę per aviacijos antskrydžius, per 24 val. buvo sunaikintos keturios laikinos ligoninės ir kraujo bankas valdančiojo režimo apsupto Alepo rytinėje dalyje.


Šiame straipsnyje: Sirijagimdymo namaikaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir vėl rašovė jankiai

Ir vėl rašovė jankiai portretas
Bomborduoja ligonines ir gimdymoi namus tam, kad apkaltinti rusus. Tačiau visi mato kad tai jankių darbas. apgailėtina jų politika

Aleksandras

Aleksandras portretas
Rusais niekad negalima pasitikėti: ar jie sako tiesą ar meluoja, visada jie nori būti teisūs. Jeigu nepaskelbė, kad sugriauti gimdymo namai, tai nereiškia, kad jie neprisidėjo prie to.

ar tai buvo?

ar tai buvo? portretas
Ką tik peržiūrėjau internete Rusijos opozicine spauda, - jokių pranešimų apie tokią nelaime neradau. Ar tai vėl eilinė informacinė antis?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių