Turkijos ambasada apmėtyta akmenimis ir kiaušiniais

  • Teksto dydis:

Protestuodami prieš rusų lėktuvo numušimą prie Sirijos sienos, keli šimtai jaunuolių Maskvoje trečiadienį akmenimis, kiaušiniais ir buteliais su dažais apmėtė Turkijos ambasadą ir laikė iškėlę antiturkiškus plakatus.

Jaunuoliai išdaužė kelis ambasados langus; Maskvos policija ragino juos nutraukti tokį protestą, bet nesikišo, sakė tai stebėjęs AFP fotografas.

Kai kurie šūkavo įžeidžiančius Turkijos prezidentą Recepą Tayyipą Erdoganą (Redžepą Tajipą Erdohaną) žodžius; viename plakate grasinta: "Turkija, tu liksi be dujų".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ergo

Ergo portretas
vie6a paslaptis, kad tiek sovietai, tiek dabartinė maksva rėmėm ir remia teroristus.

JO

JO portretas
Galima pamanyti,kad jus tikri,kad Amerika kovoja su teroristais..

Nerasykit Ingrida nesamoniu

Nerasykit Ingrida nesamoniu portretas
O kaip jus ingrida elgtumetes jei kaimynas eitu per jusu kiema nes jam taip patogiau nu idomiau ar tiesiog daves sau visiska valia elgtis taip kaip jam malonu ??? Perspetumet kad taip negalima, gal net kelis kartus o trecia ar ketvirta karta jau kviestumet policija nes vaiksto per privacias valdas... O kas trukde rusu lektuvui apsisukt ir skrist is ten kur atskrido, gal pilotai kokie savizudziai ????Ir jus tokia tikra kad Rusija ten tikrai kovoja su teroristais ??? As tuo abejoju...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių