Ukrainoje – dar kelios žūtys

  • Teksto dydis:

Trys Ukrainos vyriausybės pajėgų kariai žuvo, o dar 12 buvo sužeisti per naujausius susirėmimus su Rusijos remiamais separatistais šalies rytuose, nors tame regione yra paskelbtos paliaubos.

Trys Ukrainos vyriausybės pajėgų kariai žuvo, o dar 12 buvo sužeisti per naujausius susirėmimus su Rusijos remiamais separatistais šalies rytuose, nors tame regione yra paskelbtos paliaubos, penktadienį pranešė kariuomenės atstovas.

„Per pastarąją parą praradome tris Ukrainos didvyrius, o dar 12 buvo sužeisti per intensyvius karinius veiksmus“, – sakė atstovas Andrijus Lysenka, pridūręs, kad daugiausiai karių nukentėjo per susirėmimus netoli separatistų pagrindinės tvirtovės Donecko.

O Ukrainos didžiausia plieno gamybos įmonė „Metinvest“ penktadienį teigė, kad vienas jos darbininkas žuvo, o dar du buvo sužeisti per smarkų apšaudymą šalies rytuose esančioje Avdijivkos kokso gamykloje, taip pat apgadinusį įmonės įrangą ir transporto infrastruktūrą.

„Šis apšaudymas buvo smarkiausias nuo paliaubų (su prorusiškais separatistais) paskelbimo“, – sakoma penktadienį paskelbtame „Metinvest“ pranešime.


Šiame straipsnyje: Ukrainakaras Ukrainojeapšaudymasžuvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

jaja

jaja portretas
neaisku kas saude ? - to ko ukrainoj neturi but su******** ruskis nekenciu rusu bet jie patys kalti sis konfliktas parode dar karta kas yra kas

tai

tai portretas
PRIOXSIUI -Negalima, neatitinka konjunktūros.

Proxy

Proxy portretas
Kodėl neparašo kas šaudė?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių