Ukrainos, Rusijos ir ESBO derybos dėl taikos Ukrainoje atidėtos

  • Teksto dydis:

Ukrainos separatistų pareigūnai pranešė, kad taikos derybos, kurias ketinta surengti šį penktadienį Baltarusijos sostinėje Minske, atidedamos.

Atvykę į Minską jie kaltino Kijevą „dialogo“ vengimu, nes nesulaukė Kijevo atstovų.

Prieš leisdamasis į kelionę Maskvon, separatistų pareigūnas Denisas Pušilinas sakė, kad Rusijos remiami ginkluoti separatistai pasirengę tęsti „puolimą“ ir užimti visas abiejų Ukrainos rytų sričių, Donecko ir Luhansko, teritorijas, jeigu atsinaujins kovos su vyriausybinėmis pajėgomis veiksmai.

„Laisvės radijo“ paklausti, kodėl į derybas neatvyko vyriausieji separatistų lyderiai – Aleksandras Zacharčenka iš Donecko ir Igoris Plotnickis iš Luhansko, jei atsakė esą oficialūs DLR ir LLR atstovai.

„Mes turime dokumentus ir įgaliojimus“, – sakė D.Pušilinas.

Ukraina primygtinai reikalavo, kad derybose dalyvauti Minsko susitarimus pernai rugsėjį pasirašę asmenys, tarp kurių buvo separatistams atstovavę A.Zacharčenka ir I.Plotnickis.


Šiame straipsnyje: Rusijos gynybaMinsko susitarimaskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dieve

Dieve portretas
pasmirde samogonu,lietuvos runkeliai galva pakele ir vel prirase nesamoniu.Tikrai kad lietuvoi pasilyko vagys,plesykai,narkomanai ir prostitutes.Visi kiti samogonu pasmirde pijokai,slampineja apsimyze.Protingi runkeliai senai jau valo sudus anglijoi.Girtuokliu ir pakaruokliu tauta

tai nuomone

tai nuomone portretas
nejuokink, pajace, ruskiams net pagalvoti apie Europą, įskaitant ir Lietuvą, yra per didelė prabanga, gali su savo vadu putkinu neužauga plėšytis kiek nori, bet buvote mongoloidai, jais ir stipsite. Beje, kaip tavo šeimynėlė, t.y. šunauja gyvena? niekada neatsakai į klausimą, kodėl loji ir staugi Lietuvoje, tau čia patinka, sotus gyvenimas, tavo išperos saugiai gyvena? Kodėl nevarai ruskynan, į pažadėtąją žemę, alkoholikų okupantų palikuoni?

yra vienas

yra vienas portretas
kelias iš karto sunaikinti ruskius ir fašistinę kliką. Tikiuosi, kad Obama sutars su respublikonais ir uždarys visus kelius ruskių prisijungimui prie pagrindinio tarptautinio banko.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių