Ukrainos separatistai nesitraukia iš Malaizijos lėktuvo kritimo vietos

  • Teksto dydis:

Kovotojai nesitraukia iš Malaizijos lėktuvo kritimo teritorijos Donecko srityje, kad sunaikintų tarptautinio nusikaltimo įkalčius, pabrėžė Ukrainos prezidento administracijos vadovo pavaduotojas Valerijus Čalyj.

Prezidento spaudos tarnybos išplatintame V.Čalyj komentare nurodoma, kad Ukrainos pusė užtikrino ugnies nutraukimą 20 kilometrų spinduliu aplink lėktuvo kritimo vietą, griežtai laikosi šio įsipareigojimo ir ragina Rusija paveikti savo kontroliuojamus kovotojus, kad ir šie nutrauktų ugnį 20 kilometrų spinduliu.

„Būtent numušto Malaizijos lėktuvo vietoje įrengtos teroristų kovos pozicijos, sutelkta daug sunkiosios artilerijos, vietovė užminuota“, – pabrėžė V.Čalyj.

„Teroristinius kovotojų veiksmus būtina nedelsiant sustabdyti, ugnies nutraukimo stebėseną turi kontroliuoti speciali ESBO misija“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ez

ez portretas
Jokiu budu neprileis ESBO, kad nerastu rusisku ikalciu.Rusai dave separatistams /nupirktiems karui/ matyt nelabai ir ziurejo i ka saudyti. Tad pamegino, o isejo i uzsienecius, niekuo nekaltus zmones pataike.Man atrodo reikia visu pagalbos kad butinai butu istirta ir kad labai rimtai butu nubausti tie, kas ta padare ir kas ta ginkla dave/o tai aisku kas/.

Tam "taip taip"

Tam "taip taip" portretas
Putin chu>lo la la la la la

taip taip

taip taip portretas
Parasos fasistai nori uzimti vieta kur guli lektuvo nuolauzos ir sunaikinti ikaltinimus Sukileliai jei noretu senai butu sunaikine visas nuolauzas ir pasitrauke is tos vietos Jiems sito aiskiai nereikia Sukileliam reikalinga teisybe
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių