Anglijoje tigras sudraskė zoologijos sodo prižiūrėtoją

  • Teksto dydis:

Pietryčių Anglijoje pirmadienį žuvo zoologijos sodo prižiūrėtoja, dirbusi aptvare, į kurį netikėtai pateko tigras. Zoologijos sodas incidentą pavadino „keistu atsitikimu“.

Kembridžšyro policijos pareiškime sakoma, kad pareigūnai maždaug 11 val. 15 min. vietos (13 val. 15 min. Lietuvos) laiku atvyko į „rimto incidento“ vietą Hamertono zoologijos sode.

„Tigras įėjo į aptvarą, kuriame buvo prižiūrėtoja. Deja, prižiūrėtoja įvykio vietoje mirė. Gyvūnas niekada nebuvo pabėgęs iš aptvaro. Incidentas nelaikomas įtartinu“, – feisbuke parašė Kembridžšyro policija, kuri daugiau jokių detalių nepateikė.

Hamertono zoologijos sodas feisbuke paskelbtame pareiškime nurodė, kad incidentas, „atrodo, buvo keistas atsitikimas“ ir kad „šiuo metu vyksta nuodugnus tyrimas“. Zoologijos sodas tikisi, kad netrukus „bus galima paskelbti daugiau detalių“.

„Užjaučiame savo kolegės draugus ir giminaičius šiuo baisiu metu“, – sakoma pareiškime. Skelbiama, kad žuvo 33-ejų metų prižiūrėtoja Rosa King.

Jokie kiti gyvūnai nepabėgo iš savo aptvarų, visuomenės saugumui pavojus nebuvo iškilęs, pridūrė zoologijos sodas.

Jo interneto svetainėje nurodoma, kad 10 ha užimančiame sode laikoma apie 500 gyvūnų, tarp jų beždžionių, gepardų, meškėnų, tinginių ir malaizinių bei bengaliniai tigrų.

Antradienį zoologijos sodas liks uždarytas.


Šiame straipsnyje: tigrasZoologijos sodas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių