Apie 250 migrantų galėjo žūti nuskendus valtims Viduržemio jūroje

  • Teksto dydis:

Apie 250 migrantų iš Afrikos galėjo nuskęsti Viduržemio jūroje, gelbėtojams netoli Libijos krantų suradus dvi panirusias gumines valtis, pranešė ispanų nevyriausybinės organizacijos „Pro-Activa Open Arms“ atstovė spaudai.

Laura Lanuza teigė, kad šioje organizacijoje dirbantys gelbėtojai netoli tų valčių surado penkis plūduriuojančius lavonus.

„Mes nemanome, kad galėtų egzistuoti koks nors paaiškinimas, kodėl šios valtys nebuvo pilnos žmonių“, – naujienų agentūrai AFP sakė L.Lanuza.

Ji pridūrė, kad į tokias valtis paprastai telpa apie 120 – 140 migrantų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

romesh

romesh portretas
gauti greitą paskolą per 72 valandas Aš val suteikti daugiau trauka uždaryti kiekvieną asmenį finansinių sunkumų ir Amene džiaugsmo į širdį, apie tai; turite finansinių problemų, jūs, kurie jie atmetė finansų įstaigoms dėl paruoštas paklausa; Jus domina pagerinti savo figūra veiklą ir grįžti į juos mesti savo finansinius planus; prieš 3% norma, jei jie yra geros reputacijos ir galės grąžinti gerą datą. Bet čia yra keletas cualesintervengo domenai: * finansinė * Nekilnojamojo paskolos * Paruošta investicijų * Auto paskola * Skolos konsolidavimas * Kredito marža * Antra Hipotekiniai * Išpirkimo kredito * Asmeniniai Paskolos PASTABA: Siųsti mus numerį ir metus, nusidėvėjimo jos paskolos ir mes atsiųsime jums paskolos mokėjimų konfigūraciją. paštas: financeurdepret@gmail.com financeurdepret@gmail.com financeurdepret@gmail.com

Anonimas

Anonimas portretas
somalyje didziule sausra, mirsta zmones ir galvijai. australijoj ciklonas nusinese keliu zmoniu gyvybes. japonijoje nuo sniego lavinos zuvo keliolika mokiniu. Peru nuo potvyniu zuvo desimtys zmoniu, desimtys tukstanciu neteko pastoges. sturmuojant Mosula, zuvo desimtys irako kareiviu...bla,bla,bla,bla,bla,bla

tik taip

tik taip portretas
tuojau teta merkel tam pagamins specialius laivus ir klausimo nebus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių