Austrijoje susidūrus dviem traukiniams vienas žmogus žuvo, 22 sužeisti

  • Teksto dydis:

Austrijos centrinėje dalyje esančiame Niklasdorfo mieste pirmadienį, susidūrus dviems keleiviniams traukiniams, žuvo mažiausiai vienas žmogus ir dar 22 buvo sužeisti, pranešė policijos pareigūnai.

Vienas iš traukinių kliudė kito sąstato šoną maždaug 12 val. 25 min. vietos laiku prie miesto geležinkelio stoties, už 60 kilometrų į šiaurę nuo Graco, pranešė šio miesto policijos atstovas Leo Josefusas (Leo Jozefusas).

Žiniasklaidoje skelbiamose nuotraukose iš įvykio matyti vieno traukinio visiškai nuplėštas šonas. Taip pat minima, kad žuvo moteris, o tarp sužeistųjų yra trys vaikai.

Raudonojo Kryžiaus atstovas Lucas Kundigraberis (Lukas Kundigraberis) informavo, kad 17 nesunkiai sužeistų žmonių buvo išvežti į ligoninę. Į nelaimės vietą atvyko 19 greitosios pagalbos automobilių ir du gydytojai, sakė jis.

Anot Austrijos naujienų agentūros APA, vienas iš į avariją patekusių traukinių buvo keleivinis traukinys „EuroCity“, važiavęs iš Graco į Sarbriukeno miestą Vokietijoje, o kitas – vietos tarpmiestinis traukinys.

Susidūrimo priežastis kol kas nežinoma, nurodė L. Josefusas.

Gruodį, nuvažiavus nuo bėgių vienam traukiniu netoli Vienos, buvo sužeisti aštuoni žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių