Darbą atnaujinęs Britanijos parlamentas pagerbė išpuolio aukas

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos parlamentas ketvirtadienį atnaujino darbą po ankstesnę dieną įvykdyto teroro išpuolio Londono širdyje ir tylos minute pagerbė tris užpuoliko nužudytus žmones.

Gedintys įstatymų leidėjai sausakimšoje Bendruomenių Rūmų salėje tylėdami nulenkė galvas.

Prie netoliese esančios Londono policijos būstinės susirinkęs policijos pareigūnai taip pat tylėdami pagerbė aukas.

Tarp nužudytųjų buvo vienas jų kolega – 48 metų parlamento rūmų apsaugininkas Keithas Palmeris (Kitas Palmeris), mirtinai subadytas užpuoliko, kuris galiausiai buvo nukautas.

Britanijos karalienė pareiškė užuojautą

Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II (Elzbieta II) ketvirtadienį išreiškė „giliausią užuojautą“ visiems, paveiktiems ankstesnę dieną prie parlamento rūmų Londone įvykdytos teroro atakos, ir pasmerkė šį „baisaus smurto“ aktą.

„Mano mintys, maldos ir giliausia užuojauta – visiems, kad buvo paveiktas vakarykščio baisaus smurto“, – monarchė rašo savo kreipimesi į policija.

Trečiadienį įvykdytą trijų žmonių, tarp jų vieno policininko, gyvybių nusinešusį išpuolį karalienė komentavo pirmąkart.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

bailiai

bailiai portretas
bailiai isilakste sleptis nuo vieno teroristo kaip. vistos nuo lapes jei butu keli isiverzia i patalpas tai ir is isgascio islama butu prieme
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių