Per gaisrą Indonezijos fejerverkų fabrike žuvo mažiausiai 47 žmonės

  • Teksto dydis:

Indonezijoje mažiausiai 47 žmonės žuvo, o dar dešimtys buvo sužeisti įsiplieskus gaisrui viename fejerverkų fabrike netoli Džakartos, ketvirtadienį pranešė policija.

„Žuvo iš viso 47 žmonės. Tiksliai nežinome, kiek dar žmonių yra nerasta“, – televizijai „Kompas“ sakė šalia sostinės esančio Tangerango miesto policijos viršininkas Harry Kurniawanas (Haris Kurniavanas).

Gaisras įsiplieskė apie 9 val. vietos (5 val. Lietuvos) laiku viename Tangerango pramonės komplekse. Po pietų ugniagesiai tebekovojo su liepsnomis.

„Šiame fabrike dirba iš viso 103 darbininkai“ – „Kompas“ anksčiau sakė Džakartos policijos kriminalistikos padalinio direktorius Nico Afinta (Niko Afinta).

„Žuvusieji visiškai neatpažįstami, visiškai sudegę“, – ugniagesys Oni Sahroni (Onis Sahronis) pasakojo televizijai „Metro TV“.

Paskelbtose nuotraukose matyti iš dalies sugriuvęs pastatas, išdegę automobiliai ir kylantys tiršti juodi dūmai.

Įvykio liudininkai pasakojo ryte išgirdę du galingus sprogimus.

Fabrikas, esantis su gyvenamuoju rajonu besiribojančiame pramonės komplekse, darbą pradėjo tik prieš pusantro mėnesio. Vietos pareigūnas Toni Rustoni Kosambi (Tonis Rustonis Kosambis) sakė „Metro TV“, kad visos aukos yra gamyklos darbininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių