Gaisras Honkongo metropolitene sukėlė paniką: sužeisti devyni žmonės

  • Teksto dydis:

Honkongo metropolitene penktadienį vakarinio piko metu, viename keleiviniame vagone pasirodžius liepsnoms, kilo panika, buvo sužeisti devyni žmonės ir evakuota visa stotelė.

Internete pasirodžiusiuose vaizdo įrašuose matyti Cim Ša Cui stotyje kilusi sumaištis ir degantis vienas vagonas. Taip pat nufilmuotas ant platformos gulintis keleivis liepsnojančiais drabužiais, kuriam praeiviai bando padėti.

„Keleivių buvo paprašyti evakuotis iš Cim Ša Cui stoties“, – nurodė policijos atstovė spaudai naujienų agentūrai AFP.

Valstybinio transliuotojo RTHK parodytame reportaže matyti dūmų pilname vagone susigrūdę keleiviai, pranešta apie kilusią sąmyšį.

Pranešta, kad gaisrą užgesino metropoliteno darbuotojai.

Tokie incidentai yra retenybė šioje Azijos finansų sostinėje, garsėjančioje saugiu ir gerai veikiančiu visuomeninio transporto tinklu.

Honkongo metropoliteno operatorė, bendrovė „Mass Transit Railway“ (MTR), informavo, kad jos „darbuotojai valdo padėtį“ ir kol kas traukiniai nestoja Cim Ša Cui stotyje, įsikūrusioje šalia populiaraus parduotuvių rajono.

MRT nurodė, kad dėl gaisro sutriko eismas ir kitose metropoliteno linijose, ir paragino keleivius pasirinkti kitą transportą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių