Gruzijos slidinėjimo kurorte – nelaimė, nukentėjo aštuoni žmonės

Penktadienį Gudaurio kalnų slidinėjimo kurorte sugedus lynų keliui, nukentėjo aštuoni žmonės. Tai Tbilisio televizijos kanalui „Imedi“ pranešė Gruzijos sveikatos apsaugos ministras Davidas Sergejenka.

Pasak jo, „ypatingo dėmesio reikalauja du atvejai - turistui iš Ukrainos lūžo ranka ir buvo traumuota galva, o nėščia moteris iš Švedijos skundžiasi nugaros skausmais“. Kitų nukentėjusiųjų būklė patenkinama.

Incidento aplinkybės tiriamos.

Gudaurio kurortas yra Gruzijos Kazbegio rajone. Į jį atvyksta daug žiemos poilsio ir ekstremalaus sporto mėgėjų iš įvairių šalių.

Nelaimės vietoje buvo ir Lietuvos pilietis, kuris savo išgyvenimais pasidalijo „Facebook“.

„Pasileidome greit žemyn, apačioje iš inercijos metė iš keltuvų žmones. Teko šokti lauk, nes 10 keltuvų susitrynė į guzą, sunkiai sužaloti devyni žmonės. Daug kas susilaužė, daug išvežė“, – rašė lietuvis.

Socialiniuose tinkluose plintančiuose vaizdo įrašuose matyti, kaip žmonės bando išsivaduoti iš keltuvo. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"... nukentėjo aštuoni žmonės" - o tie kiti ne žmonės?..

ww

ww portretas
Prieš 28 metus slidinėjau Gudauri . Tas pats keltuvas ir ta pati siaubinga betvarkė niekas nepasikeitė. Žmonės turi suprasti kad ten ne Europa ir žmonių mentalitetas kitas. Gamta nuostabi ...

Netiesa

Netiesa portretas
Netiesa, kad susizalojo tik 8 zmones. Baisi tragedija, keltuvas traiske nespejusius issokti. Melas kad tik keli susizaloje. Seni suklere keltuvai, venkite siu vietu kaip maro. Tik laiko klausimus kada ivyks sekanti nelaime.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių