Per traukinių avariją Irane žuvo 31 žmogus

  • Teksto dydis:

Žuvusiųjų per Irano šiaurėje įvykusį traukinių susidūrimą skaičius padidėjo iki 31, šalies valstybinei televizijai sakė vienas pareigūnas.

Provincijos vadovas Mohammadas Reza Khabbazas (Mohamadas Reza Chabazas) nurodė, kad iki šiol penktadienio ryte įvykusio susidūrimo vietoje buvo rastas 31 žuvusiojo kūnas. Anksčiau buvo pranešama apie aštuonis žuvusiuosius.

Valstybinė šalies televizija pranešė, kad nelaimė įvyko esant neigiamai oro temperatūrai, kai judantis keleivinis traukinys įsirėžė į kitą traukinį, stovėjusį vienoje stotyje Semnano provincijoje, už maždaug 250 km į rytus nuo sostinės Teherano.

Televizija pranešė, kad per susidūrimą nuo bėgių nuriedėjo keturi vagonai, o dar du užsidegė. Reportaže buvo parodytos gelbėtojų komandos, dirbančios šalia degančių traukinio vagonų.

Irano pagalbos tarnybų departamento vadovas Piras Hosseinas Kolivandas (Piras Hoseinas Kolivandas) nurodė, kad per susidūrimą buvo sužeista 80 žmonių ir visi jie gydomi ligoninėje. Jo teigimu, daugelis nukentėjusiųjų sužeisti nesunkiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių