Izraelio kariškiai per susirėmimus Gazos Ruože nušovė šešis palestiniečius

  • Teksto dydis:

Penktadienį per susirėmimus Gazos Ruože Izraelio kariškiai nušovė šešis palestiniečius. Tai pranešė televizijos kanalas „Al Arabia“, remdamasis vienos iš anklavo ligoninių atstovu.

Pasak jo, „izraeliečiai du palestiniečius nušovė per susirėmimus prie El Bureidžo pabėgėlių stovyklos, kuri yra rytinėje Gazos Ruožo dalyje“. Dar keturi arabai žuvo pietiniuose sektoriaus rajonuose.

Gautomis žiniomis, daugiau kaip 110 žmonių, dalyvavusių protesto akcijose su Izraeliu besiribojančiuose rajonuose, patyrė šautines žaizdas. Kelios dešimtys nugabenti į ligonines, jų būklė sunki.

Gazos Ruože gyvenantys palestiniečiai jau kelis mėnesius rengia protesto akcijas. Susirėmimai su Izraelio kariškiais ir policija įnirtingiausi būna penktadieniais, kai prie Izraelio sienos po tradicinių pamaldų patraukia tūkstančiai arabų. Per šį laiką, Gazos Ruožo valdžios duomenimis, apie 190 arabų žuvo, o apie 20 tūkstančių nukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tiesiog kažkada palestiniečiai turėjo savo 'dėdulę', kuris jiems AIŠKINO kad parduotos žemės žydai neišsiveš; jie jos ir neišsivežė, bet patiems palestiniečiams ten vietos nebeliko... net apsilankyt ten jiems nebegalima (kai žydai VERŽIAS ten kur kažkada laikinai svečiavos).

NA NA

NA NA  portretas
žydai apginkluoti naujausia amerikietiška ginkluotė , siautėja ,________kur žydai ten karas intrigos ir grobstymai ,klajoklių tauta nesugeba be karo išgyventi ,todėl Europai gresia ,karas ,nes jį vėl sukels žydai ,,,sėkmės Lietuvai ,,,

po teisybei

po teisybei portretas
“prie Izraelio sienos po tradicinių pamaldų patraukia tūkstančiai arabų” ir ko ten juos velnias neša? noras šturmuoti sieną? na tai aktyviausius ir agresyviausius snaiperiai tikslingai pristabdo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių