JAV karo lėktuvai sėja paniką Šiaurės Korėjos padangėje

  • Teksto dydis:

Naikintuvų lydimi Jungtinių Valstijų bombonešiai šeštadienį skraidė palei Šiaurės Korėjos krantus, kad parodytų jėgą šiai nesukalbamai šaliai, plėtojančiai savo branduolinio ginklavimosi programą, įtampai kylant dar labiau.

Tuo tarpu Šiaurės Korėjos užsienio reikalų ministras Ri Yong Ho (Li Jong Ho) Jungtinėse Tautose išjuokė Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą), pavadindamas jį psichiniu ligoniu, o JAV prezidentas atšovė jam tviteryje grasinimais.

Ri Yong Ho penktadienį užsiminė žurnalistams Niujorke, kad Pchenjanas gali atmosferoje virš Ramiojo vandenyno susprogdinti vandenilinę bombą ir taip įvykdyti Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong Uno (Kim Čen Uno) duotą pažadą.

Pentagonas pabrėžė, kad naujausias JAV karo lėktuvų skrydis surengtas šiauriau demilitarizuotos zonos palei Šiaurės Korėjos pakrantę, Tokių skrydžių šį šimtmetį anksčiau nėra buvę.

„Šias misija demonstruojama JAV rytas ir aiški žinia, kad prezidentas turi daug karinių variantų bet kuriai grėsmei įveikti“, – sakė Pentagono atstovė Dana White (Dana Vait).

„Esame pasirengė panaudoti visą karinių galimybių spektrą JAV kraštui ir mūsų sąjungininkams apginti“, – pridūrė ji.

JAV karinių oro pajėgų bombonešiai „B-1B Lancer“ pakilo iš Guamo, o juos lydėjo naikintuvai „F-15C Eagle“ iš Okinavos; skrista virš tarptautinių vandenų palei Šiaurės Korėjos pakrantę, nurodė D.White.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesiog ZMOGUS -"-alergologas"

tiesiog ZMOGUS -"-alergologas" portretas
jeigu 51 valstybe pasirase sutarti pries raketiniams bandymams -----tuomet visos tos valstybes IR turi ATSIGREZTI pries xx1 amziaus zudikus -nuodytuojus [kurie prisistate bunkeriu-urvu]savo nuodingais bandymais nuodija ZEMES zmones NE !!tiem s triushiams,mongolu trupininiai atmainai!!

stop rusų nusikaltėliams

stop rusų nusikaltėliams portretas
kol rusai remia šiaurės Korėją technologijomis-tol ir drąsūs tie psaulio nykštukai.

palei

palei portretas
krantus, bet neutralioje jūros zonoje, va jai įskristų į Š,Korėjos erdves, tada kažkas gal įvyktų, na prieš kelis mėnesius palei krantus paplaukiojo jankių laivynas ir ką, atomščikas Kimis vieną pirštą patodė ir tiek
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių