JAV pirmosios ponios lėktuvas dėl salone pasirodžiusių dūmų sugrįžo į karinę bazę

  • Teksto dydis:

JAV pirmosios ponios Melania Trump (Melanijos Tramp) lėktuvas trečiadienį dėl salone pasirodžiusių dūmų buvo priverstas grįžti į karinę bazę prie Vašingtono; dėl šio incidento buvo trumpam atidėta jos kelionė į Filadelfijos ligoninę.

Lėktuvui sugrįžus į Andrewso (Endriuso) oro pajėgų bazę M. Trump atstovė Stephanie Grisham (Stefani Grišam) pranešė, kad „visi yra sveiki ir saugūs“.

Kelionei ponia M. Trump teko pasirinkti kitą lėktuvą. Filadelfijoje ji turėjo susitikti su šeimomis, kurių vaikai buvo veikiami opiatų dar motinos gimdoje.

Kaip pranešė drauge su JAV pirmąją ponia keliaujantys žurnalistai, praėjus maždaug 10 minučių po lėktuvo pakilimo salone pasirodė dūmai. Vienas įgulos narys keleiviams išdalino sudrėkintus rankšluosčius ir paprašė jais užsidengti burnas, o slaptosios tarnybos agentai nuėjo į pilotų kabiną.

Kol kas neaišku, kas sukėlė šį incidentą orlaivyje „Boeing C-32A“, vadinamame „Bright Star.“

M. Trump vyko į Thomas Jefferson (Tomo Džefersono) universitetinę ligoninę, kur prie jos turėjo prisijungti Sveikatos ir socialinio aprūpinimo sekretorius Alexas Azaras (Aleksas Eizaras).

Ši ligoninė jau daugiau nei 45 metus rūpinasi priklausomybę nuo opiatų turinčiomis motinomis ir jų naujagimiais.

Ponia M. Trump turėjo apsilankyti naujagimių intensyvios terapijos skyriuje ir skaityti pranešimą Sveikatos ir socialinio aprūpinimo konferencijoje apie naują sistemą, kuri padeda stebėti nuo opiatų abstinencijos kenčiančius vaikus.

Prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) žmonos kelionė yra dalis jos vykdomos kampanijos  „Būk geriausias“ („Be best“), kuria siekiama padėti vaikams ir taip pat atkreipti dėmesį į moterų sveikatą nėštumo laikotarpiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ronaldas Džeinas

Ronaldas Džeinas portretas
Pirmiausia leiskite pristatyti save, aš esu Ronaldas Džeinas iš Vokietijos. Šiandien man labai malonu dalintis savo liudijimu .... Kaip aš gavau paskolą tik vienu ryšiu su šiuo vyru, vardu Andrew Scott. Aš turėjau labai blogą sąlygą, tada galiu papasakoti, bet kai Dievas nukreipia šį žmogų į mane, mano gyvenimas pasikeitė, aš galiu patikėti, aš padariau tai! Jei jus domina gauti paskolą be streso, susisiekite su juo dabar: Collins_jamesfinance555@hotmail.com arba whatsapp +2348187447934.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių