Britanijoje per sprogimą žuvo keturi žmonės

  • Teksto dydis:

Vidurio Anglijos mieste Lesteryje sekmadienį per viename pastate driokstelėjusį sprogimą žuvo keturi žmonės, pirmadienį pranešė policija.

„Šiuo metu patvirtintas keturių žmonių žūties faktas, dar keturi žmonės gydomi ligoninėje. Vienas sužeistųjų patyrė rimtų sužalojimų“, – rašoma Lesteršyro policijos pranešime apie sekmadienį vakare nugriaudėjusį sprogimą.

Pasak pareigūnų, nėra jokių ženklų, kad šis sprogimas susijęs su terorizmu, bet jo priežastis dar nenustatyta.

Ugniagesių ir gelbėjimo tarnyba nurodė gavusi iškvietimų po 19 val. vietos (21 val. Lietuvos) laiku – gyventojai pranešė apie sprogimą ir pastate kilusį gaisrą.

Ugniagesiai darbavosi visą naktį, kad suvaldytų liepsnas pastate, stovėjusiame gyvenamajame rajone į vakarus nuo Lesterio centro.

Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųsti šeši ugniagesių automobiliai, sakė tarnybos atstovė.

„Mums dar neatvažiavus policija paskambino, kad pasakytų, jog pastatas sugriuvo“, – pridūrė ji.

Tuomet buvo pasiųsta papildomų paieškų ir gelbėjimo brigadų, tarp jų kinologas su šunimi, sakė ugniagesių atstovė.

Policijos vyresnysis inspektorius Shane'as O'Neillas (Šeinas O'Nilas) perspėjo, kad aukų dar gali padaugėti.

„Manome, kad dar gali būti žmonių, kurie dar nebuvo rasti. Gelbėjimo pastangos bus tęsiamos, siekiant surasti bet kokias tolesnes aukas“, – aiškino jis.

Socialiniuose tinkluose paskelbtose nuotraukose ir vaizdo įrašuose matyti liepsnojanti pastatas ir aplink pažirusios nuolaužos.

Šalimais gyvenantis Graeme'as Hudsonas (Graemas Hadsonas) sakė naujienų agentūrai AFP pasakojo pajutęs sprogimą.

„Buvo labai baisu, – pasakojo jis. – Gyvenu už penkių minučių kelio... bet mano namas sudrebėjo. Išėjau ir pamačiau didžiulį dūmų debesį ir dideles liepsnas.“

„Greitai ten nuėjau pamatyti, kas nutiko, – pridūrė vyras. – Neilgai ten buvau, nes (neatrodė) saugu būti su 11-mečiu sūnumi.“

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Teroristai valdziagyviu draugai ir ju nezudo. Teroristai ZUDO PAPRASTUS zmogelius. Drebekit runkeliai. Nei Vokietijoje, nei Prancuzijoje, nei Italijoje, nei Ispanijoje NEI D.BRITANIJOJE teroristu NERA. Kad tai teroristai - Kremliaus propoganda.

šiaip

šiaip portretas
nesinori tikėti,kad ne teroristų darbeliai,tai sužeidė,tai nušovė,ir vis ne teroristai,netikiu

stebuklas

stebuklas portretas
namas ,,savaime,, sprogo............. Įdomiai parašyta, žinoma, kad ne teroristų. Teroristai žudo tik eilinius žmones, valdžiažmogių nežudo........
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių