Kalifornijoje traukinys sužalojo du grupės „Tower of Power“ narius

  • Teksto dydis:

JAV Ouklando mieste buvo sužeisti du muzikantai iš jau penkis dešimtmečius gyvuojančios ritmenbliuzo grupės „Tower of Power“ - juos ketvirtadienio vakarą prieš koncertą viename klube parbloškė traukinys, pranešė muzikantų atstovas.

Pasak grupės atstovo Jeremy Westby (Džeremio Vestbio), per „nelaimingą atsitikimą“ nukentėję būgnininkas Davidas Garibaldi (Deividas Garibaldis) ir boso gitaristas Marcas van Wageningenas (Markas van Vageningenas) yra „sąmoningi ir gydomi vietos ligoninėje“.

D.Garibaldi grupei priklauso nuo 1970-ųjų, o M.van Wageningenas pavadavo pagrindinį „Tower of Power“ boso gitaristą.

Anksčiau Ouklando priešgaisrinės saugos departamentas pranešė, kad apie 19 val. 30 min. šalia Jacko Londono (Džeko Londono) aikštės keleivinis traukinys parbloškė du pėsčiuosius, ėjusius per geležinkelio bėgius. Tame pranešime nukentėjusiųjų tapatybės nebuvo nurodytos, bet nurodoma, kad jie buvo nugabenti į ligoninę.

Nelaimė įvyko netoli džiazo ir ritmenbliuzo klubo „Yoshi's“, kur tą vakarą dukart turėjo pasirodyti grupė „Tower of Power“. Abu koncertai buvo atšaukti.

Dar neaišku, kodėl muzikantai ėjo bėgiais, bet pėstiesiems dažnai prireikia pereiti juos tose vietose, kur važinėja traukiniai – kaip ir prie minėto klubo.

„Tower of Power“ turi 10 narių, dauguma jų groja pučiamaisiais instrumentais. Ši grupė yra mėgstama ritmenbliuzo ir popmuzikos gerbėjų nuo pat jos įsikūrimo 1968 metais Ouklande. „Tower of Power“yra įrašiusi daugybę kūrinių su tokiomis garsenybėmis kaip Eltonas Johnas (Eltonas Džonas), Otisas Reddingas (Otisas Redingas), grupėmis „Aerosmith“ ir „Santana“.

9-ame dešimtmetyje „Tower of Power“ taip pat dažnai pasirodydavo televizijos pokalbių laidoje „Vakaro šou su Deividu Letermanu“ (Late Show with David Letterman).

Pasirodžius žiniai apie nelaimę, socialiniame tinkle „Twitter“ pasipylė linkėjimai pasveikti. Žinutę tviteryje taip pat paskelbė popžvaigždė ir būgnininkė Sheila E. (Šeila E.).

„Prašau melstis už mano draugus“, – parašė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių