Kraupi nelaimė Sankt Peterburge: trūkusio vamzdžio vandens čiurkšlė pražudė moterį

  • Teksto dydis:

Sankt Peterburgo pietvakariuose pirmadienį prie daugiabučio trūkus vamzdžiui, karšto vandens čiurkšlė išdaužė buto langą ir pražudė vieną moterį, o jos sūnų sužeidė, pranešė pareigūnai.

„Remiantis baudžiamosios bylos duomenimis, balandžio 8-osios rytą prie vieno iš II-osios Komjaunimo gatvės namų trūko karšto vandens vamzdis. Vandens srovė iš trūkusio vamzdžio išdaužė pirmame namo aukšte esančio buto langą ir rėmą. Įvykio vietoje nuo terminio pobūdžio nudegimų mirė tame bute gyvenusi moteris, gimusi 1955 metais. Nudegimų patyrė ir jos sūnus“, – rašoma išplatintame pranešime.     

Iškelta baudžiamoji byla dėl saugos reikalavimų neatitinkančių paslaugų teikimo. 

Tyrėjai aiškinasi įvykio aplinkybes, apklausiami liudininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ANONIME , buk saziningas !

ANONIME , buk saziningas ! portretas
Lietuvos nelaimes garsinamos su dar didesniu pasigardziavimu

Anonimas

Anonimas portretas
Yra duotas iš anapus nurodymas rinkti kad is smulkiausią, bet neigiamą informaciją ir kasdien ją pateikti. Kad atrodytų, jog Rusija- šėtono karalystė Žemėje. Jei Amerikoje ten kas nušaus kokią 10 vaikų- smulkmena, palyginus su viena žuvusia pensininke, bet RUSIJOJE. Apie Lenkiją, Vengriją, Japoniją, net Latviją - išvis jokių žinių. Taip ir varoma kasdieninė propaganda....ir toliau bus varoma dar labiau. Kol vien išgirdę žodį "rusas" visi automatiškai griebsimės už kirvio... o tada jau valdžia galės visą šitą avinų gaują nuvaryti išskerdimui į Rytus...

L

L  portretas
O kas iš nelaimių įvyko Zimbabės 34 kvartale???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių