Latvijoje nustatyti šeši nauji COVID-19 atvejai, mirė dar vienas užsikrėtęs žmogus

Latvijoje per praėjusią parą atlikus 2 004 testus buvo patvirtinti šeši nauji koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejai, be to, mirė dar vienas anksčiau užsikrėtęs pacientas, ketvirtadienį pranešė Ligų profilaktikos ir kontrolės centras.

Naujausia koronavirusinės infekcijos protrūkio auka Latvijoje tapo 75–80 metų amžiaus kategorijai priklausantis asmuo, sirgęs keliomis gretutinėmis ligomis.

Ligų profilaktikos ir kontrolės centro pranešime sakoma, kad du iš naujai nustatytų užsikrėtusių asmenų turėjo sąlytį su žinomais COVID-19 pacientais, dar du sugrįžo į Latviją iš užsienio, o kitų dviejų užsikrėtimo aplinkybės tebesiaiškinamos.

Latvijoje iki šiol patvirtinta 1 366 COVID-19 atvejai. Šiuo metu šalyje žinomi 169 aktyvūs koronavirusinės infekcijos atvejai.

Koronaviruso protrūkis šalyje iki šiol pareikalavo 34 žmonių gyvybių; pasveiko 1 163 (85,1 proc.) užsikrėtusieji, iš jų 28 – per pastarąją parą.

Šiuo metu Latvijos ligoninėse gydomi penki COVID-19 pacientai, iš kurių dviejų būklė sunki, o trijų – vidutinio sunkumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių